SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kesinlikle Bu Yarışın İçinde Olacağız"

0
Güncellendi - 2016-12-20 00:53:23
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Stadı'nda oynanan ve 1-1 sona eren Evkur Yeni Malatyspor- Adana Demirspor maçından sonra, her iki takımın teknik direktörleri birer değerlendirme yaptılar.

"Maçı koparabilirdik!."

Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, şampiyonluk yarışının içerisinde olacaklarını ifade etti.

Buz, “İçerideki Adana Demirspor müsabakasını kesinlikle kazanmak istiyorduk. Saha şartları gerçekten her iki takım içinde zordu. Futbolcuların ayakta kaldığı zamanları da gördünüz, hakikaten kolay değildi” diye konuştu.

irfanbuz1Maçın ilk 10 dakikasında üç tane net pozisyonu kaçırdıklarını ifade eden Buz, “Net pozisyonları kaçırdık. Daha farklı devre arasına girebilirdik. Gerçekten maçı koparabilirdik. İkinci devrede de maalesef bireysel bir hatamızdan golü yedik ve skor 1-1’e geldi. Bu sonucu kabul etmek durumundayız. Gol bölgelerinde yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilmiş olsaydık, farklı olabilirdi. İlk devre futbolcu kardeşlerim sahada ellerinden geleni yaptılar. Ama maalesef 1-1 berabere kaldık, üzgünüz. Bunun üstesinden diğer maçlar gibi ilerleyen maçlarda da üstüne giderek, kesinlikle bu yarışın içerisinde olacağız. Takımımız üzerine koyacak. Ataklarımızı daha iyi sonuçlandırdığımız zaman daha farklı sonuçlar ortaya çıkacaktır” şeklinde konuştu.

“Böyle saçma bir şey olur mu?”

Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu’nu maçı eksi 16 derecede ve buz tutan zeminde oynattığı için eleştirdi.

enginipekogluMaç sonrası açıklama yapan İpekoğlu, “Bu havada oynanan böyle bir maçın değerlendirmesi olur mu? Maçın değerlendirmesini bir tarafa bırakıp, bizi eksi 16 derecede oynatan hakemlerimize, gözlemcilerimize artı futbol federasyonuna teşekkür ediyoruz. Bunun yanında sahada mücadele eden her iki takım futbolcularını yürekten tebrik ediyorum. Başka da söylenecek bir şey yok.” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, 18 yıl profesyonel futbol oynadığını anımsatarak, şunları söyledi:

“Karda, yağmurda, çamurda, doluda futbol oynadım. Ama ilk defa buz pateni gibi bir futbol sahasında maç oynanıyor. Bunu bir oturup düşünmeleri gerekiyor. Artık günümüz teknolojisinde 15 günlük hatta bir aylık hava durumu veriliyor. Bu hava durumu doğrultusunda bakıp, kardeşim eksi 16 derece, kar yağmış, yürümekte bile zorluk çektiğiniz bir sahada bizi oynamaya mecbur ediyorlar. Futbol Federasyonu'nun bir oturup düşünmesi gerekiyor. Böyle saçma bir şey olur mu? Bırakın futbol oynamayı, insan sağlığının tehlikede olduğu bir futbol zemininde bize maç yaptırıyorlar. Ne söyleyeyim?”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Başefendi (7 yıl önce)
    Engin hocaya sonuna kadar katılıyorum. Türk futbol tarihi böyle basiretsiz bir federasyon görmemiştir. Doğu Anadolu Bölgesinde maç oynatıyorsunuz, bu da yetmiyormuş gibi maçı öğlen yerine akşam oynatıyorsunuz. Gerçekten ayakta alkışlamak gerekiyor TFF yi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Y malatya spor STOP buraya kadar hocanın beyanatinda heyecan yok olmadığına göre ilk 10 dahi cok ama çok zor dostlarım ipler şimdilik SIVAS. GÖZTEPE. BOLU. ÜMRANİYE. ALTINORDU. sporlar elinde bizede geçmişler OLSUN çünkü çok sisirildik peh herkez buz kesti IRFAN BUZ hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (7 yıl önce)
    yazıktır günahtır bu kadar y.malatyaspor lu insanlara yazıktır arkadaşlar.yapmayın lütfen.bu kadar bol keseden puanlar dağıtılırmı yahu.malatya dışındaki tv başinda heyecanla y.malatyasporumuzu şöyle gönül rahatlığıyla ne zaman izleyeceğiz takımın bu haline.çok ama çok üzülüyoruz.ben birşey demiyorum yanlız şunu belirteyim denizlispor bile eskişehiri deplasmanda 3 0 gibi farklı yeniyorsa ben daha ne diyeyim.herkese sevgiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa k (7 yıl önce)
    Neyin tartismasini yapiyoruz gecen haftaki irfan buz aciklamasi ortada degilmi ligi surkule edecegiz demedik ilk 6in icinde olcaz dedik diyen irfan buz degilmi adamin odevi b bunu yapiyormu yapiyor ilk 6 damiyiz evet ilk 6 dayiz gecen sene5 puanla verilen takimi kume dusurme dediler dusurdumu yok adama ne denirse onu yapiyo kim ipler malatyaliyi malatyaspor taraftari -15 derecede maca gelmis kimin umurunda adamlar hala zemn kotu. 10 yasindac12 yasinda cocukla o sogukta maca geldii diyinki biz liderllik istemiyoruz diyinki biz sampiyonluga oynamiyoruz taraftarda kendini buna adapte etmesin cikipta malayataraftariina maca gelmiyor demesin
    0
    0
    Yanıtla
  • KAYISI KENTLI (7 yıl önce)
    HOCAM SU FUTBOLCU KARDESLERIM DEMESINI BIRAKTI ARTIK .SIZE BIRSEY HATIRLATAYIM HOCAM MALATYANIN ESKI HOCASI VARDI MEHMET ALTIPARMAK HER MAC SONUNDA MALATYANIN SAMPIYON OLACAK DERDI SONUCTA MALATYAYI TERK ETTI LUTFEN COZUM URETIN ZIYA DOGAN KAPALI SAVUNMALARI GREKTIGINDE 4 FORVET OYNATIRDI MACI CEVIRIRDI
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (7 yıl önce)
    Sayın İrfan hocam. sahaydı havaydı buzdu tamam gerçekten dezavantaj. haklısın. ama senin yaptığın oyuncu deiğişikliği gerçekten eleştirilmeye değer bir davranış. böyle bir zeminde 1-0 ın üstüne yatmak için defans almak bence olmadı. adamlar ayakta zor duruyor o nedenle de zaten hata ile gol yedik. sen ki 3-0 önde bile olsa takım halen atak yaptıran adam şimdi korkak oynamaya başladın. diğer taraftan sedat gibi 35 yaşında olan bir adamı ne diye oyanatırsın. al yerine rahmanı. adam harika oynuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • omer (7 yıl önce)
    Hoca elinde geleni yapmis ne yaptin hedefinden sastin olmuyor olmuyorrrrrr. allahtinki takimlarin punlari silindide durum iyi neyse baska bahara
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Murat Akça Eren Tozlu ve Sinan Özkan kaleci bile sakatlansa bu adamlar sahaya yedekten girecek isimler. Bu adamlardan başka isim yok mu? U21de bunlardan iyisi yoksa hepsini kovun var ama İrfan Hoca oynatmıyorsa o istifa etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    lafıla Futbolla değil
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (7 yıl önce)
    Amutu nun kaç haftadır bu takıma bir faydası varmı Allah aşkına..Sürekli sakatlanıyor. ve ısrarla oynatılıyor.Eren tozlu bu adamın tozunu atttırır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (7 yıl önce)
    Hoca sen bu takımı küme düşürme yeter.bu ligin en kötü futbol lunu oynayan biziz.gerçi oyun yokki hep dan dun.futbolculara hırs yok güç yok.üç pas yapamıyolar yav.hoca dalga geçme bu insanlarla ayıptır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Takımımız kazansaydı hiçbiriniz böyle yorum yapmayıp yere göğe sığdıramıyacaktınız bu saha şartlarında buzpatenti sahasında nasıl futbol oynanır hayret ediyorum.Malesef ülkemizde germe olursa olsun sonuç önemli rakip 10 pozisyona girer atamaz sen hasbel kader birtane atarsın takım çok iyi bu anlayış bize birşey kazandırmaz.Futbolde inişler çıkışlar olabilir ama en önemlisi çok iyi mücadele edip inancını yitirmeyeceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin kiyat (7 yıl önce)
    Çıkıl adam gibi top oynayacaksınız öyle defans mı olur ya biz halı sahada öyle hata yapmıyoruz ayıptır ya aldiğiniz paraya yazık ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Irfan hoca sen en buyuk hatayi amutu cikinca surekli oynatmak icin caba harcadigin murat akca ile yaptin bu takimda teknik yondende sikintilar var encokta ruhsuz suursuz bir takim var ortada sedat ısrarini halen anlamis degilimm adam saha da geziyor bir orta yapmaktan acizz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Şartlar her iki takımada esitti. Hocam gerçekten oyun kurgun, teknik ve taktik anlayışın şampiyonluğa yetmiyor. Bizim gunahimiz takımın kolay maçlarda puan toplayıp lider olmasından kendimizi liderliğe, şampiyonluğa hazırlamak ama kimse kusura bakmasın gerçek malzeme bu üzerine ne eklenir eklenmez bilemem ama bu kadro bu teknik adam=skor bu iyi maçlar tabiki olacaktır ama dişli rakiplerle olacağı bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartacus (7 yıl önce)
    Lafontenden masallar irfan hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Karaca (7 yıl önce)
    Simdide Havaya , Yere, Federesiyona Suc buldukar onda önceki macin sonucunu ne erkiledi acaba ... Seyciye sey ögretme Irfan buz al cantani güle güle veya adam gibi teknik heyetini topla kenetlenip kendinize gelin ve galibiye alin artik yok benden bu kadar diyorsan güle güle deriz sana !!!!
    0
    0
    Yanıtla