SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Piyasa Zam Yapanların İnsafına Bırakılmış"

0
Güncellendi - 2021-06-03 10:00:45
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, fırıncı esnaflarına yaptığı ziyaret sonrasında sosyal medyasında yaptığı paylaşımda una gelen zamma tepki göstererek, “Piyasa zam yapanların insafına bırakılmış” dedi. 

Keskin, fırıncı esnafını ziyaret ettikten sonra sosyal medya hesabından sert tepki içeren kısa bir açıklama paylaştı. Paylaşımına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Cumhurbaşkanlığı külleyesinin sosyal medya hesaplarını da etiketleyen Keskin,  un fiyatlarına son 1 hafta da 20 TL zam yapıldığını ve piyasanın denetlenmediğini kaydetti. 

Keskin’in ifadeleri şu şekilde;  

“Una son 1 haftada yapılan zam 20 TL 

Fırıncı sıkıntıda. 

Yazıktır, günahtır. 

Piyasa zam yapanların insafına bırakılmış. 

Esnaf yapınca zam, zengin yapınca fiyat ayarlaması oluyor. 

Kim denetleyecek? 

Hesabı kim soracak? 

Kurumları göreve davet ediyorum”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Qariban (2 yıl önce)
    O zaman zam kapıda hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    20 TL zam gelmiş bir torbada kaç ekmek çıkıyorsa her ekmeğe o kadar yansıt gerçekten ekmeğe 50 kuruş zam yaparak bir torba undan 40 ekmek çıkar gibi milletin aklıyla da oynama başkan pandemide bile kapanmadı fırınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Haklisin dogru .diyosun bu zor günde bir onlar kalmiştı.geç kaldiniz .firinci zor durumdaymış .bu söyledigine inanıyomusun.....
    0
    0
    Yanıtla
  • esnaf (2 yıl önce)
    esnafı canı gönülden gezen dinleyen ona göre çözümler üreten başkan ve oda başkanları lazım... ki esnaflık denilen kelime ileride esnaf olmak isteyen lere temiz ,doğru ,dürüst ,hak yemeyen şekilde aktarılsın...esnaf birliği sağlansın ...esnaf , esnaf odalarında umudunu kesmiş ...odalar belediye gibi aidat toplama merkezi olmuş...batmış esnafa devlet değil kendi esnaflar birliği yardım etmesi gerekir...şehir merkezileri marketlere teslim olmuş denetleyeni yok...zamana göre yeni çözümler üretecek gençlerin önünün açılmalıdır.. ,artık oda ve esnaf başkanlarının yerini gençlere bırakması gerekmez mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Servisciler odası başkanı Mesut bey nerede mesut beye sahip çıkın Mesut bey gerçekleri söylemiş ama kendi camiası bile sahip çıkmamıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı sen de her şeyi unutmuşsun, senaryoyu yeniden yazmışsın. Adam kendine sahip çıktı mı, camiası çıka. Eve ekmek götüremiyoruz çıkışından hemen sonra ben AK Partiliyim, öyle demek istemedim, vs.. diye geri vitese atıp tam gaz yapan kimdi? Sizin gibiler olayları böyle çarpıtıp aktararak insanları yanıltıyorsunuz. Yapmayın bunu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Sayın başkan insanların günlük ihtiyaçları olan et ve et ürünleri,süt ve süt ürünleri,meyve ve sebze, yağ,deterjan, çay ve şeker,kısacası zarurî ihtiyaç malzemelerinin bütününde öylesine fiyatlar artmiski marketlerden eli boş dönüyoruz,sayın başkan siz açıklanan enflasyona inaniyormusunuz, unutmuştum daire ve araba fiyatlarından hiç bahsetmiyorum çünkü fiyatlar çıldırmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Başkan sen zamma karsiydin geçen zamda 2tl olacak diyolar şimdi yanlarindadin dişinmi geçmedi ne oldu acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Cabbar (2 yıl önce)
    Fırıncılar Ekmeki 1.50 kuruş diyorlar doğrudur bakkallara 80krş 90 krş ekmek veriyorlar bu kadar fırıncı para kazanıyorum demekki kazanıyoru ki veriyor bunu sormak lazım bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (2 yıl önce)
    Sayın başkan, zam yapan da sizin esnaf değil mi, merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (2 yıl önce)
    Gittim. Gördüm. Hak verdim. Beydağı yıkılıyor. Sözünün ER' i Şevket Başkan helâl sana... Aaah keşke bir de şu arkası önündeki çöplere bakanların başına yıksaydın ya !!! Aman Vali Ormanına kıyma
    0
    0
    Yanıtla
  • KöyünDelisi (2 yıl önce)
    Unu, tuzu, elektriği ve odunu TÜİK den alsınlar. Maliyet 20 kuruşa düşmezse kainatın en delisi benim. Öyle kolay değil köyün delisi olmak. 19 yılımı verdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • necmettin önal (2 yıl önce)
    Fırıncı sıkıntıda. Yazıktır, günahtır. Peki vatandaşa hiç yazıktır günahtır diyeni görmedim acaba sebebi nedir
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    sayın Şevket Keskin başkan.una zam gelmeden bütün türkiyede pideler 200.gr. hatta elazığda 210. gr. ekmeği 1.25. satıyorlardı sonradan 1.50 oldu galiba. ama malatyada ise somunlar 200. gr. açık ekmek. yani pideler 170. gr. dı.neden 200. gr değilde 170. gr. ekmeği 1.50. satıyosunuz diye soran oldumu veya hesap soran oldumu. büyükşehir belediyesi çıktı ekmeği 170. gr satamazssınız dedi hayttt dedi huytt dedi. belediyeyi hesaba alan bile olmadı açık ekmeği 170. gr. sattılar. kimin dediği oldu büyükşehir belediye ve valiliğin dediğimi oldu. hayır fırıncılar odasının dediği oldu. eeeee öylede olunca fırıncılar odasıı fendiii. valilik ve belediyeyi yendii. bu kadar basit
    0
    0
    Yanıtla
  • erdal (2 yıl önce)
    Allahım şu adamı başımızdan eksik etme allahım şu adama güç ver hep söylesin. başkaları hep susuyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    Enflasyon rakamları devamlı düşüyor. Tersten mi hesaplıyorlar acaba?
    0
    0
    Yanıtla