SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiltepe'de Yeni Yol Açılıyor

0
Güncellendi - 2020-08-12 10:40:52
Kiltepe'de Yeni Yol Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kiltepe Mahallesinde yeni yol açma çalışması yapıyor. 2 kilometre uzunluğundaki yeni yolun, 600 metrelik bölümü açıldı, 1400 metrelik kısımda da çalışmalara devam ediliyor.

Sanayi Sitesi ile Babuktu Viyadüğünü, Kuzey Kuşak Yolu’na demiryolu hizasında bağlayacak yeni yol bölgede ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak.

Yol Etüt ve Kontrol Şube Müdürlüğü’nde görevli İnşaat Mühendisi Doğan İnce yapılan yeni yol açma çalışması ile ilgili bilgiler verdi. 2 kilometre uzunluğundaki yeni yolun 22 metre genişliğinde açıldığına dikkat çeken İnce, “İmar uygulaması tamamlanan 600 metrelik bölümü açtık. 1.4 kilometrelik bölümde çalışmalara devam ediyoruz. Yolumuz Babuktu viyadüğünün sanayi tarafını kuzey kuşak yoluna bağlıyor. Bölgede yoğun bir trafik sirkülasyonu var. Kuzey Kuşak Yoluna gitmek isteyenler Babuktu viyadüğünü kullanarak Hayvan Pazarının önünden yola çıkıyordu. 22 metrelik yeni yolun tamamlanmasıyla Sanayi tarafından gelecek trafik Babuktu viyadüğünü kullanmadan bu yolumuzla birlikte kuşak yoluna çıkabilecekler. Bu sayede trafik daha düzenli olacak” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Alican (3 yıl önce)
    şuan ki çevreyolu malatyayı ikiye bölüyor çevreyolunun altı diye bir tabir var malatyada maalesef hiçbir yönetim ve siyasetçi buraya bakmadı bugüne kadar. merkeze 1-2 km uzaklığı olan yerleşim yerlerinde ne imar ne hizmet var. buyrun gezin Türkiyeyi hangi büyükşehirde valilik binasına 1-2 km uzaklıkta bu kadar harap yollar ve gecekondular var. anlayacağınız malatya doğru düzgün bir yönetim görmedi görmeyecekte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap malatyali (3 yıl önce)
    42 yildir kiltepede oturuyorum bu zamana kadar kimse hic bi sey yapmadi.9000 tane marketim var diye ovunen a101...bim bile bi subesini layik gorup acmadi siz neden bahsediyirsunuz.biz bir demet maydanoz lazim olsa carsiya gitmek zorunda kalan insanlariz...bu saatten sonra ne yapsaniz bos.biz deger verilmemeye alistik
    0
    0
    Yanıtla
  • Oturmasaydın, 10 yıl sonra çıksaydın, yarım asır sonra hizmet görüp de böyle yorumlayanlar değil kiltepeyi hiçbir mahalleyi beğenmez
    0
    0
    Yanıtla
  • yucel (3 yıl önce)
    çarmuzu kiltepe istikametinde de yeni yollar açılıyor inşallah bu yolların açılması ile birlikte hizmet de daha detaylı gelir.parklar,dinlenme tesisleri yaşam alanları büyükşehir burada bir çalışma yapar inşalah.....
    0
    0
    Yanıtla