SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kim Bu Sorumsuzlar?!

0
Güncellendi - 2021-03-14 08:02:48
Kim Bu Sorumsuzlar?!
A- A+ PAYLAŞ

Hastane atıkları Tecde Mahallesinin ardından bu kez Çilesiz Mahallisinde ara sokağa atıldı. Bu durumu tespit eden Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, bu kez çöpler arasında bulunan TC numarası yazılı reçeteyi yayınlayarak, “Üzerinde TC yazılı reçeteler imha edilmesi gerekirken ulu orta çöpe atılması normal mi?” diye sordu ve bunu atanların belirlenerek cezalandırılmasını istedi.

Tecde Mahallesinin ardından bu kez Çilesiz Mahallesinin ara sokaklarına aralarında tıbbi atıkların da bulunduğu hastane çöpleri dökülmeye başladı. Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, “Tıbbı atıklar bu defa Çilesiz Selahaddin Eyyubi ilkokulunun önündeki kaldırıma dökmüşler. Bizim mücadelemiz açık alanlara kesinlikle dökülmemesi. Konu sadece bizim mahalle konusu değil.” diyerek sokağa dökülen çöplerin fotoğraflarını paylaştı.

Muhtar Yiğit, sosyal medya hesabında “Buyurun üzerinde TC kimlik numarası yazılı bütün bir reçete ve sizin TC Kimlik numaranız tıbbi atıklarla birlikte çöpe atılmış. Yanlış fikirli insanların eline geçmesi yüzde-yüz ihtimal. Üzerinde TC yazılı reçeteler imha edilmesi gerekirken ulu orta çöpe atılması normal mi?” şeklindeki soruyu ilgili tüm kamu kurum yöneticilerine yöneltti ve bu reçeteden hareketle sorumluların belirlenerek haklarında gerekli işlemin yapılması gerektiğini bildirdi.

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kağan (3 yıl önce)
    Herkes ekmek peşinde kağıt atık toplayıcılar eyvallah lakin halkın sağlığını da bozmak zorunda değiller gerekli cezai müeyyide uygulanmadan böyle hastalıklar daha çok olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Pikapla kagıt toplayanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (3 yıl önce)
    O sorumsuzlari bizzat kendim gordum.aksam saatlerinde sokak lambasinin altinda yapiyorlardi bu isi.kagit toplayicilardi.zabitayi aradim.3 dakika sonra döndüm plaka almak icin ama gitmislerdi.akabinde birkac gun sonra yine yapmışlar.memlekette at kosturan bu kagitcilara bir sinirlama sart degilmi.
    0
    0
    Yanıtla