SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiraladıkları Evde Define Aradılar

0
Güncellendi - 2019-12-31 02:18:04
Kiraladıkları Evde Define Aradılar
A- A+ PAYLAŞ

FARK EDİLİNCE ARKA KAPIDAN KAÇTILAR.. Malatya'da, geçmişte Ermeni vatandaşların da yoğunlukla bulunduğu mahallede kiraladıkları evde kaçak kazı yaptıkları belirlenen ve define aradıkları değerlendirilen şüpheliler fark edilince kazma ve kürekleri bırakarak kaçtı.

Olay, Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısından sonra 02.00 sıralarında meydana geldi. Geçmişte Ermeni vatandaşların da yoğun olarak oturdukları, İstanbul'a veya yurt dışına göç etmeden önce sattıkları evlerin yeraldığı  Çavuşoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Sevinç Sokak içerisinde bulunan H.B.'ye ait 2 katlı kerpiç bir evde kazma -kürek sesi duyan komşular eve giderek kapıyı çaldı. Kapı açılmayınca durum polis ekipleri ile aynı sokak içerisinde ikamet eden ev sahibi H.B.'ye bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri girdikleri evin bir odasının 1 metre derinliğinde kazıldığını belirlerken,olay yerinde 1 kazma 2 kürek buldu.

Evde detaylı inceleme yapan polis ekipleri kazı yapılan odanın cam bölümünün plastik kasalarla kapatıldığını, şüphelilerin ise durumun fark edilmesi üzerine evin arka kapısında kaçtığını tespit etti.

Polis ekiplerinin olayın şüphelilerini yakalamak için başlatmış olduğu çalışma sürüyor.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Adıyamanlı muhammed (4 yıl önce)
    Millet aç işsiz yoksul herkes birşeyler peşinde koşuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizin aç işsiz yoksul dediğiniz kesim işte yukarıdaki şekilde olduğu gibi. Aç dediğinizin altında Doğan Şahin araç, cebinde paketi 18 liralık sigara, akşamları kafelerde 100-200 harcar, kısa yoldan köşeyi dönmeye çalışan, kumara para harcayanlardır. İşe yerleştirirsiniz işi beğenmez, işyerinde huzursuzluk çıkararak kendini işten attırır. Gerçek yoksul ise evinde gururuyla oturur kimseye muhtaç olmaz, kimseden birşey dilenmez. Aza kanaat eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (4 yıl önce)
    Sanki devleti soymuşlar gibi haber yapmışsınız. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Loğğo (4 yıl önce)
    Gülemisin ağlıyamısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekonomist (4 yıl önce)
    Sonra aman niye altın fiyatları yükseldi dersiniz. Bırakın adamlar ekonomiye destek olsun
    0
    0
    Yanıtla