SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiraz Yaprağı Sarma Yarışması Düzenlendi

0
Güncellendi - 2021-06-17 17:38:35
Kiraz Yaprağı Sarma Yarışması Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kent Konseyi ile (MAGTAD) Malatya Gastronomi ve Turizm Derneği işbirliğiyle; Yeşilyurt Mutfağının vazgeçilmez tatlarından olan Kiraz Yaprağı Sarma Köftesinin tanıtımına destek olmak adına yarışma düzenlenecek. Yarışmanın ödülleri 25 Haziran Cuma günü Çırmıhtı (Yeşilyurt ilçesinin eski merkezi) Lezzet Caddesinde düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edilecek.

Malatya’lı yemek ustaları, Osmanlı İmparatorluğu döneminde padişahların yemek menüsünde yerini alması nedeniyle ‘Padişah Yemeği’ olarak bilinen Yeşilyurt’un tadına doyulmaz yemeklerinden Coğrafi İşaret Tescil Belgeli Kiraz Yaprağı Sarması için yarışacak.

Malatya Gastronomi ve Turizm Derneği ile ortaklaşa ‘Kiraz Yaprağı Sarması’  Yarışması düzenleyeceklerini ifade eden Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Ercan, yarışmaya katılmak isteyenlerin başvurularını 23 Haziran 2021 Çarşamba Günü saat 16:00’a kadar Yeşilyurt Kent Konseyine yapmaları gerektiğini söyledi.

Genel Sekreter Ercan, yarışmanın ödüllerini 25 Haziran Cuma Günü Çırmıhtı Lezzet Caddesinde düzenlenen törenle takdim edeceklerini ifade ederken, birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye de çeyrek altının yanı sıra çeşitli hediyelerin verileceğini sözlerine ekledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Koray (2 yıl önce)
    Başvurmak için gri pasaport lazım mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurcan (2 yıl önce)
    Nasıl başvuru yapacağız peki
    0
    0
    Yanıtla
  • www.yesilyurtkentkonseyi.org sitesine girip ordaki iletişim numarasını arayın yardımcı oluyorlar
    0
    0
    Yanıtla