SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kırmızı Bültenle Aranan Terörist Malatya'da Yakalandı

0
Güncellendi - 2020-08-14 02:23:37
Kırmızı Bültenle Aranan Terörist Malatya'da Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Kırmızı bültenle aranan ve ailesi ile birlikte Malatya'ya geldiği belirlenen yabancı uyruklu terörist polis tarafından yakalandı. Radikal dinci Heyeti Tahriri Şam (HTŞ) üyesi olarak kırmızı bültenle aranan Lübnan uyruklu, Alman vatandaşı Malatya’da yakalanmasının ardından tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışma sonucunda Heyeti Tahriri Şam (HTŞ) üyesi olarak kırmızı bültenle aranan Mohammed Ahmed (30) Malatya’da yakalandı. Lübnan asıllı Alman vatandaşı olan Mohammed Ahmed, Emniyetteki sorgusunu ardından Malatya Adliyesine sevk edildi.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen ve Suriye’yi yardım götürmek için gittiğini, her hangi bir çatışmaya girmediğini, Türk askerlerine yönelik bir eylem içinde olmadığını iddia aden Mohammed Ahmed, daha iyi şartlarda sağlık hizmeti alması için hamile olan eşi, 2 çocuğu ve kayınvalidesi ile birlikte Suriye’den Gaziantep’e geldiğini ve kendisini Malatya’ya tanımadığı kaçakçıların getirdiğini ileri sürdü.

Malatya 1. Sulh Ceza Hakimliği, Mohammed Ahmed hakkında tutuklama kararı verdi. Şüpheli Malatya E Tipi Cezaevine teslim edildi.

Şüphelinin eşi, 2 çocuğu ve kayınvalidesi ise Yabancılar Şubesine teslim edildi. Şüphelinin annesinin ise halen Almanya’da olduğu belirlendi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Fth (3 yıl önce)
    Biz muayenesiz arabayla biyere gidemiyoruz kafayı çıkarsak alıyorlar. Adamlar kırmızı bültenle aranıyorken bile ülke ülke il il istededikleri yere gidiyorlar Tvlerde hersey dörtdörtlük yansıtılıyor aslı hiç öyle değil Mişmiş park duman ve çöpten geçilmiyor. Sonra korona yayıldı diyorlar tvde başka gerçekte başka. Şefaf devlet anlayışı meğerse poşetmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    beş on yıl sonrasını tahmin bile edemiyorum suriyeli sığınmacıların yüzde sekseni terör örgütleriyle bağlantılı kobanililer pkk diğerlerinin bir kısmı işid ve diğer örgüt mensupları zamanla bunu daha çabuk öğreneceğiz cennet vatanımızı ülkesinden kaçan suçlular ve teröristlerin sığınağı oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşiyurtlu (3 yıl önce)
    Bunlar daha iyi günlerimiz... Ülke yol geçen hanına döndü... Etrafımız Suriyeliler ile işgal edildi... Her ne kadar haberdeki kişi Lübnan asıllı da olsa dikkat edilirse Suriye ile bağlantısı var... Allah güzel ülkemizi korusun ne diyeyim....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bin yildir ulkemize bu kotulugu hic bir kisi yapmamistir bunlari aramiza sokmayla.Yeni nesil vallahi yandi sadece malatya ya bak malatyalidan cok suriyeli var her aileye bak cok hizli sekilde cocuk yapiyor.gecmis yillara bakilirsa haberde bes pkk li olduruldu deniliyordu bunlarin üçü kesin suriye uyruklu yaziyordu getirdiler icimizde besliyor adamlar yiyip icip geziyor
    0
    0
    Yanıtla