SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kısa Zamanda Aranızda Olacağım'

0
Güncellendi - 2020-10-28 02:47:28
'Kısa Zamanda Aranızda Olacağım'
A- A+ PAYLAŞ

Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle evinde tedavisi devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, kendisi için hazırladıkları kısa videoyla geçmiş olsun dileklerini ileten engelli çocukların kahve talebini geri çevirmeyerek, iyileştikten sonra ilk fırsatta birlikte çay ve kahve içme sözü verdi.

23 Ekim Cuma günü boğaz ve eklem ağrıları ile halsizlik şikayetleri ile Hasan Çalık Hastanesinde Covid-19 testi yaptıran ve testinin pozitif çıkması üzerine evde karantinaya alınan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e moral vermek amacıyla kısa video çekerek geçmiş olsun dileklerini ileten engelli çocuklar, iyileştikten sonra Engelsiz Yaşam Merkezi’nde hep birlikte kahve içme talebinde bulunmuştu. Sosyal medyada videoyu izleyen ve çok duygulanan Başkan Güder, engelli çocukların geçmiş olsun dileklerine ve talebine kendi çektiği video ile cevap verdi. Engelli çocukların kahve içme talebini iyileştikten sonra ilk fırsatta yerine getireceğini belirten Başkan Güder, korona virüse karşı üç altın kural maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunu da hatırlattı.

Sosyal medya hesabından yayınladığı video ile engelli çocuklara sevgisini sunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sevgili çocuklar geçmiş olsun dileklerimi aldım. Ziyadesiyle memnun oldum. İnşallah kendime dikkat edip kısa zamanda iyileşip sizlerin arasında olacağım. Bu arada size bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Üç altın kuralımız var. Maske, sosyal mesafe ve hijyen. İnşallah sizde buna dikkat ederek virüsten kendinizi korumuş olacaksınız. Kısa sürede iyileşip sizlerle birlikte olacağız, beraber çaylarımızı, kahvelerimizi yudumlayacağız ve mutlu olmanın yollarını arayacağız. Tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, gözlerinizden sevgiyle ve muhabbetle öpüyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız