SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızını ve 2 Kişiyi Yaralayan Baba Serbest

0
Güncellendi - 2018-04-03 03:04:29
Kızını ve 2 Kişiyi Yaralayan Baba Serbest
A- A+ PAYLAŞ

Parkta oturan kızını ve yanında bulunan iki kişiyi tabanca ile ateş açarak yaralayan baba sevk edildiği adli makamlarca serbest kalırken, yaralılardan 2’si tedavilerinin ardından taburcu edildi, bir kişinin tedavisi ise sürüyor.

Olay; 30 Mart Cuma günü akşam saatlerinde Çöşnük Mahallesi Çöşnük Kavşağı yakınlarında Mehmet Buyruk Caddesi üzerindeki bir parkta meydana gelmişti. Emekli olduğu öğrenilen 63 yaşındaki E.K., 26 yaşındaki kızı P.K.ile 31 yaşındaki M. N. ve 36 yaşındaki Ş.S. adlı şahıslara tabanca ile ateş ederek yaralanmalarına yolaçmıştı. Ağır yaralanan M.N. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken, yaraları daha hafif olan P.K. ve Ş.S. ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmışlardı.

Olaydan kısa bir süre sonra polis ekiplerince olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanan baba E.K., Asayiş Şubesi'ndeki sorgusunun ardından Cumartesi günü Adliye'ye sevk edildi. Baba E.K., adli kontrol koşulu ile serbest bırakıldı.

Öte yandan, yaralılardan P.K. ve Ş.S. tedavilerinin ardından taburcu edilirken, tedavisi süren M.N.’nin ise hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Adli soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Olay yeri (iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Serhat (5 yıl önce)
    Artik tutuklu :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemc (5 yıl önce)
    Adalet....
    0
    0
    Yanıtla
  • Gülten44 (5 yıl önce)
    Demek ki haklı bir gerekçesi varmış babanın..yoksa serbest bırakmazlardı
    0
    0
    Yanıtla