SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İl Başkanından 'Biriz, Beraberiz' Paylaşımı

0
Güncellendi - 2021-02-06 05:13:40
AKP İl Başkanından 'Biriz, Beraberiz' Paylaşımı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, 3 belediye başkanı ile birlikte çekilen fotoğrafı paylaşarak, “birlik ve beraberlik içinde olduklarının” mesajı verdi.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP İl Başkanı İhsan Koca, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Battalgazi Belediyesi’nin ‘Derme Deresi Islahı Proje’ni yerinde incelediler, ardından Hanımınçiftliği Gençlik Merkezini ziyaret ettiler. 

Sahadaki inceleme ve ziyaretlerin ardından AKP İl Başkanı İhsan Koca, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. 

İl Başkanı Koca, 3 başkan ile birlikte çekilen fotoğrafı, “AK Parti birliğin, beraberliğin ve hizmetlerde yarışan dava insanlarının buluştuğu toplumsal bir harekettir.” ifadesiyle paylaştı. 

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, “Bazen tarih yazmak için birden fazla insanın aynı çatı altında buluşması gerekir.” ifadelerini kaydetti. 

Geçtiğimiz haftalarda, Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar arasında bir toplantıda gerginlik yaşanmış, bunun ardından başkanlar bir araya getirilmiş ve daha önce de 'birlik- beraberlik' pozu vermişlerdi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Memleket sevdalısı (3 yıl önce)
    Bu karede AK Partiyi zirvede tutan tek kişi Mehmet Çınar dır, inşaallah önümüzdeki dönem Mehmet Çınarı Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak görürüz, bize reklam değil icraat lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısın kardeş çınar başkan UNESCO dan bile ödül aldı dünyanın en iyi başkanıdır kendisi inşallah daha büyük ödüller alır inşallah daha da büyük bir başkan olur
    0
    0
    Yanıtla
  • oldu olacak malatya yı adıyamana da bağlayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (3 yıl önce)
    Filmin adini ne koyalim.sehit fevzi mahallesinde guzel oynadilar insanlari evinden ettiniz yikim basladi.filmin uc bas rol oyuncusu.basri kahveci evinizi bosaltin kepce esyanizla evi yikacak valiye isi devrettik bu ay su dogalgaz elekrik kesilecek cikin kardesim cikin.osman baskan kardesim poroje yok fiyat yok resmi hic bir sey yok belkide bu isi istemiyorsunuz reise bu konular gidiyor vaz gecile bilinir.muhtar ise bu ay temel atilacak cikin evinizden polis esya ile yikacak yapilacak evler ikiyuzbin lira.oznur abla da bir el atti haydii o is tamam.seloda hic karismadi ne geldi ne tek kelime birsey demedi.filmin adi nedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş geçmiş olsun.beydağı kentsel dönüşüm olayına benzeyecek bu iş.sanki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seda (3 yıl önce)
    Reklam kokan hareketler biz bu filmi coookkk gördük yakında bizde langırt oynucaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (3 yıl önce)
    Hele gidin hanimciftligi. Alibaba mezarlik yolu yagmur yagdimi yolun. Haline bakin. Destan sehri. Malatya diyorsunuz. Boyle fotoraf cekmeyle poz vermeyle olmaz. Belediye baskanlari
    0
    0
    Yanıtla
  • Akıldane (3 yıl önce)Tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    Aktarıyor döndürüyor osman başkan harık projesini (derme deresi ıslah) gösteriyor.belediye mi devlet su işlerimi Bilmiyim.şehir içinde yollar yamalı bohça gibi gitmiş dağ yolunu yapıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salim (3 yıl önce)
    Millet birlik olursa ne olacak haliniz acaba. Malatya yı reis hatırına yediniz. Ama bu milletin tokadı da ağır olur. Bir kereliğine vuracak zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (3 yıl önce)
    Şehrimizin medarı iftarları vatan millet aşkıyla yanan Belediye yöneticilerimiz gece gündüz demeden halka hizmet eden malatyayla uzaydaki gezegenler arasında baglantı Kuran yüce insanlar ilk baglantıyıda yeşilyurt kurmuştu
    0
    0
    Yanıtla
  • Asil (3 yıl önce)
    Artık vazgeçin bu göstermelik oyunlarınız dan ve malatya ya malatyamiza hizmet edin 'de şu çevre yollarını açın biran önce zaten her tarafı yı mahzuni şerifin türküsün 'de dediği gibi parsel parsel eylediniz yazık çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (3 yıl önce)
    Az kaldı. Bu millet de sizi langırt oynar gibi oynayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhasebeci (3 yıl önce)
    vali beyi görmedim aranızda. hani birdiniz!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (3 yıl önce)
    kimse inanmaz bu fotoğrafa ve söylenenlere selahttin başkan kralsın seni ve dik duruşunu çekemiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Böyle bir açıklama gereği neden duyulmuş anlamadım. Yoksa aksi bir iddia mı vardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Sağ elimizi kalbimizin üstüne koyup hayırlı olsun diyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • has malatyalı (3 yıl önce)
    umarım o hanımın çiftliği ne hizmetinizde olur çünkü hizmet bekliyoruz bi akp li olarak vesselam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Ne zaman böyle bir fotoğraf görsem orda bir proplem olduğu aklıma gelir proplem olsa bile bizde kimse konuşamaz .
    0
    0
    Yanıtla