SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kocaeli'nde Malatyalı Polis Şehit

0
Güncellendi - 2020-06-17 20:58:42
Kocaeli'nde Malatyalı Polis Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ve 8 Haziran’daki trafik denetleme görevi sırasında bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ve bir haftadan bu yana tedavi gören Malatyalı Polis Memuru 25 yaşındaki Fatih Kara’nın, kurtarılamayarak şehit olduğu öğrenildi.

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, twitter hesabından yaptığı açıklamada, “08.06.2020 tarihinde, Müdürlüğümüz Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Fatih Kara, görevi esnasında bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanmış, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 16 Haziran tarihinde şehit olmuştur. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim. Mekanı cennet, ruhu şad olsun…” dedi.

Kocaelifikir.com’un haberine göre, Fatih Kara, 8 Haziran’daki yol denetim çalışmaları sırasında, Körfez Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde,  dur ihtarına uymayan Y.D. yönetimindeki 34 LU 1456 plakalı aracın çarpması sonucunda ağır yaralandı. Fatih Kara, olaydan hemen sonra Körfez Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı;  daha sonra da özel bir hastaneye nakledildi. Kazadan sonra yakalanan sürücü, tutuklandı.

3 Aylık Evliydi

Kocaelifikir.com’un Fatih Kara’nın şehit olmasına ilişkin haberinde, Fatih Kara’nın 3 ay önce evlendiği bilgisi de yer aldı.

Malatya’da toprağa verilecek

Bu arada Kocaeli Malatyalılar Derneği Başkanı Haşim Akbaş Facebook sayfasında paylaştığı bilgide, Şehit Polis Memuru Fatih Kara’nın Malatya’da toprağa verileceğini belirtti.

Haşim Akbaş, mesajında, Fatih Kara’nın naaşının 17 Haziran Çarşamba günü (bugün) Kocaeli Emniyet Müdürlüğü önüne getirileceği ve burada düzenlenecek törenden sonra toprağa verilmek üzere Malatya’ya gönderileceğini kaydetti. Akbaş, “Şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar dilerim yattığı yer nur içinde olsun inşallah” dileğinde bulundu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Fikret (3 yıl önce)
    Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (3 yıl önce)
    Fatih kardeşimize Allah rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap gülezgin (3 yıl önce)
    allah kendisine rahmet geride kalanlarına da sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla