SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kocası Tarafından Bıçaklanan Kadın Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2020-09-16 04:19:55
Kocası Tarafından Bıçaklanan Kadın Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da tartıştığı eşi tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Karagöz Caddesi TOKİ konutları mevkiindeki evinde eşi Döndü G. (30) ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışan A.G. (34), mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı kadın Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, A.G.'yi suç aleti ile yakalayarak gözaltına aldı.

Hastanede tedavi altına alınan 30 yaşındaki Döndü G. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Emniyette yapılan işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan A.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • qwerty (3 yıl önce)
    Yoz yobaz lümpen bir kültürün ürünü çocuklar yetiştiriyoruz. şiddet içerikli tv ekranı müptelası ebeveynler şiddet oyunları, telefon müptelası çocuklar sonuç kaçınılmaz... Bu memlekette insanlar yıllarca Polat gibi hodbin tiplerin yüceltildiği adam öldürmenin kahramanlık olduğu içerikteki dizileri izlediler. şimdi de Dİriliş ile nasıl kelle kesiliri öğreniyor... Hakeza internet ortamı da bunu aratmıyor fazlası var. Velhasıl her alanda ve her yerde şiddete dayalı tehditkar bir iletişim söz konusu naif ve empati duygusundan yoksun bencil çocukların geleceği budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan Kardes (3 yıl önce)
    İdam cezasi gelmedigi surece kesinlikle bu tur vahsi haberleri okumaya izlemeye malesef devam edecegiz... Bu adan agirlastirilmis ceza alsa bile 12 yil sonra dusarda olacak.. Ama idam olsa bu tur cinayetleri islerken katil iki kez dusunurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • G ali gürer (3 yıl önce)
    değdimi cahil şimdi hem vijdan azabi hemde ceza evinde surun bir dakikalik özke canlar dikkat li olun örnek alin bu insani şimdi bir pişmandir ama elden ne gelir öfkeyle kalkan zerara oturur keşke olmasaydi çok uzulduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazdığını bir oku.Anlarsan tekrar yaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet.44 (3 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    ???
    0
    0
    Yanıtla