SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kolay Hazmedilecek Bir Sonuç Değil"

0
Güncellendi - 2018-11-09 23:15:44
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Evkur Yeni Malatyaspor'a 5-0 yenildikleri maç sonrası yaptığı kısa açıklamada, kaybettikleri için son derece üzgün olduklarını söyledi.

Karaman, “İlk yarı içeriye 2-0 yenik girdik ama oyun olarak bizi ümitlendiren bir oyun vardı. Bulduğumuz pozisyonlar var. İkinci yarı sahaya çıkarken maçı çevirebileceğimiz umuduyla çıktık ama ikinci yarının hemen başında yediğimiz iki gol bizi oyun olarak da moral olarak da geriye etti” diye konuştu.

Skorun kendileri için çok ağır olduğunu belirten Karaman, “Futbolun içerisinde her şey var ama bizim tarzımızdaki takımların kolay kolay hazmedebileceği bir sonuç değil o yüzden çok üzgünüm. Özrümüzü kabul etsinler” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Fanatik (5 yıl önce)
    1989 malatyayi sikeyle duserken hatirla bir bakalim kimler vardi o isin icinde. bu sana iyi kapak oldu umarim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (5 yıl önce)
    1989 da takımı düşürdüklerinde o yıl düşsünlerde gidelim diyen ünal karaman değilmiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Şefik ceyhan (5 yıl önce)
    Soda iç hazmedersin???
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hazımsızlığın ilacıda bizde.Bir bardak nane limon içip,üstüne 2-3 tane kuru kayısı yedinmi rahatlatıcı ve hazmı kolaylaştırıcı etkisi olur.::))
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (5 yıl önce)
    Soda verin. ..hazmeder
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Haklı ! Bende oksam hazmedemem ???
    0
    0
    Yanıtla