SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komutana Kömbeyle Ziyaret

0
Güncellendi - 2021-02-11 20:47:02
Komutana Kömbeyle Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’dan ziyaret ettiği 7. Ana Jet Üs Komutanı Albay Zeki Koltukoğlu’na Coğrafi İşaret Belgesi alınan yöresel lezzetlerden "Akçadağ Kömbesi" ikramında bulundu.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’dan daha önce kendilerine ziyarette bulunan 7. Ana Jet Üs Komutanı Albay Zeki Koltukoğlu’na iade-i ziyarette bulundu. Beraberinde Akçadağ ilçe Jandarma Komutanı Halil Baş ile birlikte 7. Ana Jet Üs Komutanı Albay Zeki Koltukoğlu’nu ziyaret eden Başkan Kazgan, ziyarette Komutan Koltukoğlu’na geçtiğimiz günlerde ’Coğrafi İşaret Belgesi’ alınan Akçadağ’ın yöresel lezzetler arasında yer alan ‘Akçadağ Kömbesi’ ikram etti.

Koltukoğlu ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Kazgan ile komutanlar bir süre Akçadağ Kömbesi üzerine sohbet etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • malatyalı pütürgeli (3 yıl önce)
    MALATYAMIZIN türkiyede çok özel belkide DÖNYADA misafir perverliği ÇOK özeldir MALATYALIYIM İSTANBUL DA yaşıyorum İL dışında malatyaya gidenler malatyamızı övmeleri yüceltmeleri göğsümüzü kabartıyor bu misafirperverliğe hizmet edenlere ALLAH razı olsun AKÇADAĞ BELEDİYE BAŞKANI NA teşekürler başkan iyiki varsınız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (3 yıl önce)
    böyle bir fotograf şekli yok kömbeyle poz vermek nedir arkadaş .
    0
    0
    Yanıtla