SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kongolu Oyuncu da EYMS'nin Takibinde

0
Güncellendi - 2018-12-31 16:58:01
Kongolu Oyuncu da EYMS'nin Takibinde
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'un İsrail'in Bnei Yehuda takımında forma giyen Kongolu sol kanat Mavis Tchibota Dufounou ile ilgilendiği öğrenildi.

Ligin ilk yarısında 29 puan toplayan ve puan tablosunda üçüncü sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik direktör Erol Bulut'un verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetim, listelerindeki oyuncularla ön görüşme yapıyor.

Özellikle bir kaç mevki için arayış içerisinde olan sarı kırmızılıların 22 yaşındaki Kongolu sol kanat Mavis Tchibota Dufounou'yu gündemine aldığı ileri sürüldü.

Bnei Yehuda Tel Aviv takımıyla 30 Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1,77 m boyundaki Mavis Tchibota Dufounou, sol kanadın yanı sıra forvette de görev yapabiliyor. Sol ayağını iyi kullanan Tchibota, ligde görev aldığı 14 karşılaşmada bin 153 dakika sahada kalırken, 6 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hem sadık hemde Azubuike nin yerini önemli ölçüde doldurabilecek ve ihtiyaç duyduğumuz mevkide bir oyuncu.keşke alabilsek.çok iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eser (5 yıl önce)
    Felaket bir oyuncu.Keşke alabilsek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahir (5 yıl önce)
    Videolarını izledim böyle bir yeteneği bize yedirmezler dostlar
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bize faydalı olur.Ekonomik anlamda kulübe uzun vadede kazandırabilecek bir oyuncu.30 yaşını geçmiş ıskartaya çıkmış oyuncu istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖŞNÜK (5 yıl önce)
    Çok yetenekli mutlaka alınmalı. Sol açık oynuyor. Harika bir çocuk.
    0
    0
    Yanıtla