SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kontrolsuz Kavşakta Bir Kaza Daha

0
Güncellendi - 2020-07-04 17:49:08
Kontrolsuz Kavşakta Bir Kaza Daha
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, gece Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Paşaköşkü Mahallesi istikametinden gelerek Kernek Meydanı istikametine seyir halinde olan 44 EA 018 plakalı E.A. yönetimindeki otomobile Mücelli Sağlık Ocağı istikametinden gelen sürücüsü öğrenilemeyen 06 DP 6601 plakalı otomobil çarptı. Kazada ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü yaralandı.

Daha önce de birçok kazanın meydana geldiği kavşaktaki son kazanın ardından ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahsın Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • erol (3 yıl önce)
    Başlığınız Kontrolsüz kavşak bir kaza daha ,Allah aşkına Malatya da kaç tane kontrollü , trafik ışıklarının düzenli çalıştığı kavşak var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (3 yıl önce)
    Maalesef Mücelli caddesi ve sağlık ocağı kavşağı aşırı sahipsizdir. Ters yön olmasına rağmen sanki normal iki yönlüymüş gibi terse giren araç yoğunluğuna artık bir dur diyen çıkacak mı acaba. Ayrıca Aşıklar sokak var Yusuf Ziya paşa camisi karşısında, orası da Emeksiz cad. istikametinden dönüş tek yön. Mücelliden, Emeksiz Cad. yönüne dönüş yasak. Ama nafile, dinleyen, kurallara uyan kim. Akşam iş çıkışı Mücelli Cad. istikametini kullandığım için buradaki karmaşaya her gün tanık oluyorum. Kavgası gürültüsü cabası. Allah yardım etsin. Kanun nizam eksik. Orada ekip otosu bir kaç saat beklese, ters girişe ceza yazsa, kontroller sık-sık yapılsa belki caydırıcı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burası Malatya . Trafik bu şehirde hiç düzelmedi bundan sonra da düzelmez.
    0
    0
    Yanıtla