SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konya- YMS Maçı Cumartesi

A- A+ PAYLAŞ

Milli maç arasının ardından Süper Lig’de beşinci hafta heyecanı yaşanacak. 17, 18 ve Ekim tarihlerinde oynanacak olan Süper Lig’de beşinci haftada Yeni Malatyaspor, 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’e milli maçlar nedeniyle verilen ara sona eriyor. Lig’de 5.hafta karşılaşmaları 17, 18 ve 19 Ekim tarihlerinde oynanacak. Ligde 5.hafta maçlarının programı şöyle:

17 Ekim Cumartesi 

13.30 Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü (Çaykur Didi Stadı)

16.00 Hes Kablo Kayserispor-Demir Grup Sivasspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı)

16.00 İttifak Holding Konyaspor-Yeni Malatyaspor (Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu)

19.00 Trabzonspor-Medipol Başakşehir (Şenol Güneş Spor Kompleksi)

18 Ekim Pazar 

13.30 Atakaş Hatayspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Antakya Atatürk Stadı)

16.00 Fatih Karagümrük-Kasımpaşa (Atatürk Olimpiyat Stadyumu)

19.00 Göztepe-Fenerbahçe (Gürsel Aksel Stadyumu)

19 Ekim Pazartesi 

20.00 Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor (Türk Telekom Stadyumu)

20.00 Gençlerbirliği-Yukatel Denizlispor (Eryaman Stadyumu)

Ligin 5.haftasını Beşiktaş bay geçirecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız