SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuk Yaralandı

0
Güncellendi - 2022-01-16 20:06:15
Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuk Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Kuluncak ilçesinde köpek saldırısına uğrayan 8 yaşındaki çocuk hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kuluncak’ta evlerinin yakınında oynayan 8 yaşındaki Berat Turgut’a köpek saldırdı. Olayı gören ve sesleri duyan vatandaşların müdahalesi ile köpek kaçtı. Saldırı sonucu 8 yaşındaki Berat Turgut hafif şekilde yaralandı. Vücudunda hafif yaralar oluşan Berat Turgut’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kuluncak Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, köpek saldırısı sonucu hafif yaralanan Berat Turgut isimli çocuğu evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaymakam Gilen, Berat Turgut'a tablet hediye etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • FATİH (2 yıl önce)
    Malatya da, yakınca on bin konutlarda civarında- fahrikayhanda - çilesizde başı boş köpek sürü şeklinde çokca görüyoruz duyuyoruz hayvanları herkes sever ama insan için ciddi sorun olmadığı zaman bu köpek toplulukları insanlara yeri geldiği zaman saldırıyor insanlar akşamları rahat bir şekilde ailelerle dışarı çıkamaz oldu belediye olarak hiçi bir şey yapılmıyor . anca bu başıboş köpekler bir kişiye zarar verince göstermelik mudahale edip sonra unutuyorlar nediyelim bir günde size saldırsın o zaman empati kura bilesiniz diye düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Sayın Valim lütfen ama lütfen bu köpek sorununa bir çözüm bulun. Bu belediye başkanları bu sorunu göremezler. Çözemezler. Bana da köpek saldırdı. Bunun ne olduğunu çok iyi anlıyorum ama bu çocuğun şu çekingen oturuşu yürek yakıyor. Yazık. Buna lütfen duyarsız kalmayalım. Her köşe başında köpek olan belkide tek beldeyiz. Lütfen daha büyük acılar yaşlanmadan bu sorunu çözelim.
    0
    0
    Yanıtla