SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koray Şanlı Diyarbekir İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2017-06-24 21:54:02
Koray Şanlı Diyarbekir İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig takımlarından Diyarbekirspor, dış transferde iki futbolcuyu kadrosuna kattı.

Yeşil kırmızılı ekip, Batman Petrolspor’un forvet oyuncusu Mustafa Aydoğdu ve Amed Sportif Faaliyetlerin tecrübeli savunama oyuncusu Koray Şanlı ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı. Sincan Belediyespor alt yapısında yetişen Mustafa Aydoğdu, Ankara Demirspor’da profesyonelliğe geçiş yaptı. Ankara Demirspor, Keçiören Sportif A.Ş., Kırıkhanspor, Nazilli Belediyespor, Sandıklıspor, AFJET Afyonspor, Tekirdağspor, Dersimspor ve Batman Petrolspor'da formalarını giyen tecrübeli forvet, kariyerine 49 gol sığdırdı. Mustafa Aydoğdu, 2 yıllık sözleşmenin ardından yaptığı açıklamada, Diyarbekirspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti. Aydoğdu, “Diyarbekirspor’la anlaştığım için gerçekten çok mutluyum. Yeni kulübümle futbol yaşantıma yeni bir sayfa açtım. Hedefim Diyarbekirspor’da başarılı olup şampiyonluk yaşamaktır” dedi.

Diyarbekirspor’un yeni transferlerinden Koray Şanlı da, futbol kariyerine 12 gol sığdırdı. Forma giydiği takımlarda önemli maçlara imza atan tecrübeli savunma oyuncusu, Beşiktaş, Adanaspor, Yeni Malatyaspor, Gümüşhanespor ve Amed Sportif Faaliyetler’in formalarını giydi.

Diyarbakır, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Poturgeli (6 yıl önce)
    Nerden nereye... Süper ligden 3.lige uzanan hikaye. Yazık
    0
    0
    Yanıtla