SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korona Geçiren Başhekim de Aşı Oldu

0
Güncellendi - 2021-01-20 22:48:38
Korona Geçiren Başhekim de Aşı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanlığı’nın korona virüse yakalanan sağlık çalışanlarında 6 ay şartını kaldırması üzerine Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk’te aşı vurdurdu.

Çin’den gelen korona virüs aşılarının sağlık çalışanlarına vurulmaya devam ederken, Sağlık Bakanlığı aldığı karar ile 6 ay içerisinde korona virüse yakalanan sağlık çalışanlarının da aşı olmasının önünü açtı. Bu kapsamda geçtiğimiz Eylül ayında virüse yakalanan ve atlatan Turgut Özal Üniversitesi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk’de aşının ilk dozunu yaptırdı.

Konuyla ilgili açıklama yağan Başhekim Aktürk, “Sağlık çalışanlarına 6 ay şartının kaldırılması ürerine aşımı yaptırdım. Aşı bizi rehavete kaptırmamalı, kurallara sıkı sıkıya uyarak İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, herkesi aşı olmaya davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Her şeyin bir kuralı olmalı, herkeste eşit şekilde bu kurala uymalı. Daha da bir şey demiyorum. Çünkü bu memlekette oğru söyleyeni dokuz öyden kovuyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Meral (3 yıl önce)
    Mümkünse davet etme bizi kalsın
    0
    0
    Yanıtla
  • selim (3 yıl önce)
    Siz hastalığı atlatmişsınız aşı sınırlı tam anlamıyla tedarik edilmedi keşke aşı olmayıp öncelikli gruplara öncelik tanisaydiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet rauf (3 yıl önce)selim isimli kullanıcı yorumuna
    Başhekim çok kaliteli ve kişilikli bir şahsiyet aşı yapmasaydı hepiniz neden aşı yapmadı diye eleştirecektiniz ÖRNEK BİR DAVRANIŞ Malatya şanslı gidin Adıyaman Araştırma Hastanesindeki başarılarını dinleyin gelmiş. Malatyamıza hizmet veriyor sahip çıkalım lütfen...
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim bey korona anlattığı için bağışıklık kazandığına dair elinizde bir belge mi var. 1-2 ay süre içerisinde 2 defa covid olan bir çok insan var. Unutmayın ülkede şu an sağlık çalışanları kadar özverili çalışan bir meslek grubu yok. NOT sağlık çalışanı değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (3 yıl önce)
    Aşı olmaya herkesi davet ediyormuş:)
    0
    0
    Yanıtla
  • komik olan nedir?
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşımı var birader 3 milyon aşı var 83 milyon nüfuz resmen dalga geçiyorlar ,Ahmet Davutoğlu diyor ortada imzalı aşı anlaşması da yok iddia ediyorum çıksın ispatlasınlar diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (3 yıl önce)
    Büyüklerimiz yaptırmazsa aşıyı biz yaptırmayız Allah şifa versin
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    sistemde ne dediğini bilmiyor maske tak maske takma covid olan aşı olmayacak yok olacak hadi bakalım
    0
    0
    Yanıtla
  • delinin1i (3 yıl önce)
    Hani korona geçiren aşı olmayacaktı değil olamayacaktı hayırdır ne iş bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğretmen (3 yıl önce)delinin1i isimli kullanıcı yorumuna
    Okuman yazman yokmu ... haberi okuda anla sonra yorum yap ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Haberi okudum da onun için yazdım ilk aşılama zamanı geldiğinde covid geçirenler olmayacak diye açıklanmıştı ve burada ki haberi görene kadar değiştiğini bile bilmiyordum sen biliyormuydun muallim
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğretmen (3 yıl önce)delinin1i isimli kullanıcı yorumuna
    Haberin olsun diye haber yapılıyor cahil kalma deli
    0
    0
    Yanıtla
  • Olmaz öyle. Önce boş konuşacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaw siz dolu konuşun biz boş konuşmaya devam edelim zaten kısıtlı olan bir aşıyı vücudunda antikor olan birine neden yaparlar onu soruyorum onu diyorum
    0
    0
    Yanıtla