SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölen Doktorun Babası Malatya'da Yoğun Bakımda

0
Güncellendi - 2020-08-05 03:31:02
Ölen Doktorun Babası Malatya'da Yoğun Bakımda
A- A+ PAYLAŞ

KORONADAN ÖLEN DOKTOR İNÖNÜ TIP EĞİTİMLİ.. Koronavirüs nedeniyle vefat eden Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Mustafa Özlü'nün, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzmanlık eğitimini aldığı bildirildi. Malatya Tabip Odası, Özlü'nün ölümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

AKP'nin Osmaniye Kadın Kolları eski başkan vekili Fatma Özlü'nün oğlu olduğu ve 2017'den bu yana Kahramanmaraş'ta görev yaptığı belirtilen ve koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Özlü'nün ölümü dolayısıyla Malatya Tabip Odası'ndan yayınlanan mesajda, "Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olarak görev yapan uzmanlık eğitimini İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlayan 35 yaşındaki Dr. Mustafa Özlü koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, Ailesine ve tüm Sağlık camiamıza başsağlığı diliyoruz." denildi.

KORONA TEŞHİSİ KONULAN BABASI DA MALATYA'DA YOĞUN BAKIMDA..

Korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden psikiyatri uzmanı Dr. Mustafa Özlü'nün Covid testi pozitif çıkan babasının da Malatya'da yoğun bakımda olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da korona tedavisi görürken kurtarılamayan Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi psikiyatri uzmanlarından Dr. Mustafa Özlü'nün babası Remzi Özlü’nün de koronaya yakalandığı ortaya çıktı.

Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle Malatya'da hastaneye kaldırılan Remzi Özlü'nün yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

malatyahaber.com-Yeni Malatya Gazetesi- Kahramanmaraş, Osmaniye- iha

Dr. Mustafa Özlü (ortadaki) ve babası Remzi Özlü (sol başta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Halise alperen (3 yıl önce)
    kıymetli doktorumuzun vefatını büyük üzüntüyle öğrendik rabbim cennetinde ağırlasın inşallah. kendisi bizi hayata yeniden bağladı sevgili doktorum nur içinde yat.. mekanın cennet olsun inşallah rabbim ailenize sabırlar ihsan etsin. daima dualarımızdasın. seni hiç unutmayacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abduulah Türkmenoğlu (3 yıl önce)
    Muhterem hocam mesaidașım Halilİbrahim Özlü'nün yeğeni Dr Mustafa Özlü yakalandığı kovit-19 dan kurtarılamamıș vefat etmiștir.Allah rahmet eylesin șehitlik rütbesine kavuștursun inșaallah.
    0
    0
    Yanıtla