SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kötü Gidişatı Döndürme Maçımız Olacak"

0
Güncellendi - 2019-03-13 17:24:05
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un golcü orta saha oyuncusu Danijel Aleksic, MKE Ankaragücü ile sahalarında oynayacakları karşılaşmanın kendileri için final niteliğinde olduğunu ifade etti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Sırp on numara, takımdaki kötü gidişin birçok nedeni olabileceğini kaydederek, "Başımıza gelen 10-12 sakatlık var, bazı hakem kararları da bizi etkilemiş olabilir. Tabi ki biz bunların arkasına sığınmayacağız, kaliteli bir takımız. Sezonun ilk yarısından nasıl yaptıysak, ikinci yarısında da saha çıkarak mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Bir gazetecinin 'sezonun ilk yarısından elde edilen başarının ikinci yarının başında neden devam etmediği yönündeki' sorusuna Aleksic, şu yanıtı verdi: "Bunun nedenini bilsek ikinci yarı bu durumda olmazdık. Her zaman söylediğim gibi bunların arkasına sığınmamak lazım. Bir neden aramak lazım tabi ama bunun en çabuk çözümü idmanlarda daha çok çalışarak, eski performansı yakalamak, o ilk yarıda gösterdiğimizi mücadeleyi ikinci yarıda da göstermek."

Önlerinde Ankaragücü maçı bulunduğunu ifade eden Aleksic, "Bu bizim için final niteliğinde bir maç olacak. Kötü gidişatı döndürme maçımız olacak. Bu nedenle bu karşılaşmanın bizim için başka bir sonucu olmamalı. Sadece galibiyeti düşünüyoruz. İnşallah 3 puanı burada evimize bırakacağız" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Ben olsam ilk onbirde başlatmam,6-7 haftadır büyük bir düşüş içinde ...................aman DOKTOR derdime bir çareeeeeeeeeee
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    genede takımın en iyilerinden biri aleksic
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bir maç oynar beş maç yatar.diğerlerininda aleksic den farkı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Formanın hakkını veren özel bir oyuncu tam bir profesyonel
    0
    0
    Yanıtla