SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kovalamacada Kaza Yaptı, 9 Bin TL de Ceza Yedi

0
Güncellendi - 2021-04-26 02:38:12
Kovalamacada Kaza Yaptı, 9 Bin TL de Ceza Yedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sokağa çıkma kısıtlamasına aldırış etmeden dışarı çıkan motosikletli şahıs çok sayıda polis ekibini peşine takarak kovalamaca sonrası kaza yaptı. Kazada 1 kişi yaralanırken, sürücüye sokağa çıkma kısıtlaması ve trafik kurallarını ihlalden 9 bin TL para cezası kesildi.

Olay, 01.00 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi Evliyaoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri Fuzuli Caddesi mevkiinde bir motosikleti şüphe üzerine durmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü ekipler ile kovalamacaya girdi. Yaşanan kovalamacada caddesi üzerinde kaldırıma çarpan motosiklet yola savrulurken, araçta yolcu olarak bulunan O.E. yaralandı.

Yaralı şahıs bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Motosiklet sürücüsü Y.M.'ye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etme suçu başta olmak üzere, plakasız ve ehliyetsiz motosiklet kullanmak, trafiği tehlikeye düşürmek, 'dur' ihtarına uymamak gibi suçlardan toplamda yaklaşık 9 bin TL para cezası kesildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (2 yıl önce)
    Maalesef ciddi bir denetleme yok, bu yakalanan da motosikletiyle bas bas bağıra bağıra kendini ele vermiş bir de kaza yapınca o yüzden de cezayı yemiş. Caddeler tıklım tıklım, ara sokaklar ise cabası. Eline bir poşet alıp dolaşanlar mı desen, çocuklarını dışarı çıkarmış gezenler mi desen, eşofmanlarını çekmiş spor yapanlar mı desen, daha niceleri... Hele bir de evde kalması gereken kovid hastaları ve bunlara temaslı olanların il merkezinde cirit atmaları yok mu?. Aslında başı boş dolaşanları teker teker yakalayıp 3150 TL mi, 900 TL mi kesiyorsunuz, bir cezalandırsanız, bırakın kovid hastalarını normaller bile dışarı çıkmaktan geri durur.
    0
    0
    Yanıtla