SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köyde Çıkan Yangında 3 Ev Küle Döndü

0
Güncellendi - 2017-05-15 01:59:44
Köyde Çıkan Yangında 3 Ev Küle Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Pütürge ilçesinde çıkan yangında birbirine bitişik 3 ev kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Pötürge'ye bağlı Tepehan Dikilitaş Mahallesi'nde baca yıkılması sonucu çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Evlerin kerpiç olması nedeniyle alevler kısa sürede her yeri sararken, yangına ilk müdahaleyi köylüler yaptı. Müdahalede yetersiz kalan vatandaşlar itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri köye giden yolun olmaması nedeniyle müdahalede yetersiz kaldı.

İtfaiye ekipleri bölgeye gelen iş makinesinin yol açmasıyla yangın bölgesine ulaşmak için çaba harcadı. Yangın sonunda evler tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken köy halkı olası bir yangında ekiplerin mahallelerine gelmekte güçlük çektiğini belirterek yetkililere sitem etti.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Alican (6 yıl önce)
    Pötürgeyi tanımadığınızdan aslında yol yapılmasına engel olan bizzatihi kendileri olduğunu nerden bileceksiniz..Bakmayın her zaman bunlara yol lazım olmadığı için aniden gerekli olduğunun farkına varmışlar..Yeterki eleştireck bir fırsat bulun gerisi boş...(Pötürgeli...)
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram oruc (6 yıl önce)
    O koyu muhtari tarlada kendi is il orasir yolu varmi yokmu bakmalar yan gelip yatrlar baskalarin dedokudis ile vakit bulmazlar mas al yan gel yat osmanim misali koyu kim dosnmazlar muhtar dedimi havasin de kimse gecemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    Belediye baskanimiz malatyada oldugu icin hergun bilmez nereye itfaye gider nereye ambulans gider insanlarin evleri kul olur
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    O nasıl bir koy oluyor da, hala yol olmuyor, oranın muhtarı mı bekçisi mi ne iş yapıyor acaba. Geçmiş olsun...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • aydin (6 yıl önce)
    Reklama verdiğiniz paraları toplayın yollara harcayın. TRT aralarındaki reklamları izlemeye devam.
    0
    0
    Yanıtla