SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köyde Kaçak İçki Baskını

0
Güncellendi - 2019-12-26 01:42:36
Köyde Kaçak İçki Baskını
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, orijinal alkol şişelerine kaçak içki (boğma rakı) dolduran şüpheli gözaltına alındı, 750 litre sahte rakı ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarat çalışması sonucunda Akçadağ ilçesi Kozluca Mahallesi'nde sahte alkol satışı ve imalatı yapıldığı belirlendi.

Operasyonla ilgili Jandarma tarafından verilen bilgi şöyle:

"Malatya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Malatya ili ve ilçelerinde kaçak içki satışı ve imalatını yapan şahıs/şahıslara yönelik, 24 Aralık 2019 günü Akçadağ ilçesi Kozluca Mahallesinde önceden belirlenen (3) adreste eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda; (2) Adet Kumar Makinası, (50) Adet, 70’lik şişelere doldurulmuş satışa hazır kaçak rakı, (40) adet 100’lük şişelere doldurulmuş satışa hazır kaçak rakı, (5-10) litrelik şişelere doldurulmuş (300) litre, (19) litrelik bidonlara doldurulmuş (400) litre olmak üzere toplam (775) litre kaçak rakı ile, (1.000) adet kaçak sigara ve (400) adet boş kaçak sigara paketi ele geçirilmiştir.

.Adli makamların talimatı doğrultusunda, suç unsuru kaçak alkol ile kaçak sigaralara imha edilmek üzere el konulmuş, olay ile ilgili (1) şüpheli gözaltına alınmış ve tahkikata devam edilmektedir."

Bu arada İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler şüphe üzerinde durdurdukları bir otomobilde arama yaptı. Ekipler 5 litre kaçak  içki ile bir ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız