SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuluncak'ta İhtiyaçlılara Gıda Yardımı

0
Güncellendi - 2021-05-09 01:11:54
Kuluncak'ta İhtiyaçlılara Gıda Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Kuluncak Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere gıda yardım paketi dağıtımı ve İftarda Kumanya dağıtımı devam ettiğini söyledi.

Başkan Cengiz “Belediyemizce, mübarek ramazan ayı nedeniyle, ilçemizdeki yardıma muhtaç, dar gelirli aileler tespit edilerek, gıda yardımında bulunuyoruz.  Kuluncak Belediyemiz tarafından dağıtılan Ramazan paketlerinin 4 kişilik bir ailenin yaklaşık iki ay boyunca gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlanmıştır.” dedi.

“HER ZAMAN İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN YANINDAYIZ”

Kuluncak Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Cengiz, Ramazan Ay’ının yardım ve paylaşma ayı olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Manevi değeri yüksek olan Ramazan ayında ve diğer zamanlarda da vatandaşlarımızın umudu ve her zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ hadisini kendimize düstur olarak kabul ediyoruz. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile iftar yapabilsin, sahur yapabilsin düşüncesiyle yardım paketlerinin dağıtımını yapıyoruz.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız