SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kulüpler Birliği'nin Yeni Başkanı Sepil

0
Güncellendi - 2019-11-05 17:08:40
Kulüpler Birliği'nin Yeni Başkanı Sepil
A- A+ PAYLAŞ

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği Vakfının olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın görevinden ayrılmasından dolayı Kulüpler Birliği Vakfında olağanüstü genel kurula gidildi.

Vakfın Maslak'taki merkezinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ yaptı.

Seçime tek aday olarak giren Mehmet Sepil, oy birliğiyle başkanlığa seçildi. Başkan yardımcılıklarına ise Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu getirildi.

Özel işleri nedeniyle yurt dışında bulunan Mehmet Sepil toplantıya katılmazken, Göztepe Kulübünü başkan yardımcısı Talat Papatya temsil etti.

10. başkan oldu

Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği Vakfının 10. başkanı oldu.

2000'de kurulan Kulüpler Birliği Vakfında daha önce İlhan Cavcav (3 dönem), Cemal Aydın, Özhan Canaydın, Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören, Halil Ünal, Göksel Gümüşdağ, Dursun Özbek ve Fikret Orman başkanlık yapmıştı.

Galatasaray'da başkan bir yıl sonra katıldı

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yaklaşık bir yıl sonra Kulüpler Birliği Vakfının toplantısına katıldı.

Cengiz, geçen sezonun ilk yarısında Kulüpler Birliği Vakfının yaptığı açıklamadan dolayı toplantılara katılmama kararı almıştı.

Sarı-kırmızılı kulübü, bu süreçteki toplantılarda yönetim kurulu üyeleri temsil etmişti.

Eski yönetime teşekkür

Bu arada TFF'nin resmi internet sitesinde, Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni yönetimi kutlandı, eski yönetime de teşekkür edilerek, "İstanbul'da bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Sayın Mehmet Sepil'i tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın bir önceki dönem başkanı olarak verdiği hizmetlerden dolayı Sayın Fikret Orman ve Başkan Yardımcıları Adil Gevrek ile Erol Bedir'e teşekkür ederiz."denildi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Neco (4 yıl önce)
    Baskan yardimcisi bile olamamış bizim baskan bundan sonra hakemler daha çok hakkini yer bizim takimin
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    LİSEYE YENİ GİRMİŞ GENÇLER GİBİ KIRMIZI CIRTLAK RENKLİ GÖZLÜKLER TAKIP ÇEVRESİNDEKİLERİN DIKKATİNİ ÇEKMEYE ÇALIŞAN YENİ YETMELER MİSALİ BU ADAM MI KULÜPLER BİRLİĞİNİ YÖNETECEK?
    0
    0
    Yanıtla