SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuma Kalp Çizip, Adını Yazmıştı.. Sonra Katletti

0
Güncellendi - 2021-01-05 02:37:43
Kuma Kalp Çizip, Adını Yazmıştı.. Sonra Katletti
A- A+ PAYLAŞ

Bostanbaşı Çiftlik Caddesi'ndeki evlerinde 29 Aralık sabaha karşı tartıştığı, 3 çocuğunun annesi eşi 38 yaşındaki Selda Taş'ı başından tabancayla vurarak öldüren ve tutuklanan 40 yaşındaki Mehmet Taş'ın, verdiği ifadede, olaydan önce 'metamfetamin' adlı uyarıcı madde kullandığını, eve gelmeden önce gittiği Melekbaba civarında tabancayla havaya ateş açtığını, eşini korkutmak isterken namluda kalan merminin ateş almasıyla olayın meydana geldiğini öne sürdüğü bildirildi.

"AİLESİ VERMEYİNCE KAÇIRDIM.."

29 Aralık sabaha karşı 03.30 sıralarında, Çiftlik Caddesi'ndeki Payitaht Sitesi'nde bulunan apartman dairesinde meydana gelen olayda, eşi tarafından başından vurulan genç kadın, ağır yaralı olarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Olaydan sonra polis tarafından suçta kullandığı ruhsatsız tabancasıyla yakalanan, poliste "Uyuşturucu Madde Bulundurma- Kullanma, Yaralama, Tehdit, Ailenin Korunması" kapsamında 38 suç kaydının bulunduğu bildirilen Mehmet Taş, verdiği ifadede, eşi ile o bir giyim mağazasında çalışırken tanışıp arkadaş olduklarını, ailesinden istediklerinde ailenin evlenmelerine razı olmaması üzerine 2004'te kaçırdığını, 2008'de ise nikah yaptıklarını anlattığı öğrenildi.

Son yıllarda eşiyle aralarında olan sorunlar nedeniyle hakkında iki kez evden uzaklaştırma cezası verildiğini söyleyen Taş'ın ifadesinde, 2014 yılından beri, kullanılması -bulundurulması suç olan 'metamfetamin' denilen maddeyi kullandığını, olay öncesinde yine bu maddeyi aldığını, arkadaşıyla gece otomobille Melekbaba Mahallesi civarına gittiklerini, üzerindeki tabancayla 2 el havaya ateş ettiğini, daha sonra eve gittiğini belirterek, "Gece yarısı eve gittiğimde eşimle tartıştık. Tabanca ile korkutmak istedim. Namluda mermi kalmış. Silah ateş alınca eşim başından vuruldu. Polis eve geldiğinde yaşadığım şok nedeniyle tabancayı sağa sola salladım." diye konuştuğu kaydedildi.

Daha sonra polise direnmeyi bırakan Mehmet Taş'ın, silahını ve o sırada üzerinde bulunan 2 paket metamfetamin maddesini polislere teslim ettiği de belirtildi.

Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede boş kovan ile madde kullanımı için olan 2 adet cam aparat ele geçirmişti.

Bu arada, öldürülen Selda Taş'ın sosyal medya hesabında, sonradan katili olan eşi Mehmet Taş'ın deniz kenarında kumlar üzerine cizip üstüne isimlerini yazdığı kalp görüntüsünün yeraldığı fotoğrafı 2 Mart 2017'de paylaşmış olduğu görüldü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Sehitfevzili (3 yıl önce)
    Soylenecek soz bulamiyorum.defalarca yazim cevre yolu alti yoksulluktan insanlar yanlisa cabuk düşüyor.sana bu uyuşturucuyu alistirani yok etseydin.cevremde öyle pirlanta gibi gencler var ama hepsini alistirmislar tuzagina dusurmusler.işsizlik yoksulluk caresizlik.Rabbim kimseyi bu durumlara dusurmesin hem cocuklara hem eşine hemde kendine yazik etti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (3 yıl önce)Sehitfevzili isimli kullanıcı yorumuna
    Bir gecede kac tane kanun cikiyor.uyusturu icicisinede izin verilmiyecek ustunde kokusu dahi cikane ve icene en az 5 yil ceza verecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Uyuşturucu illeti toplumu gençliği bitirdi bu zehirin tacirleri kesinlikle ve kesinlikle İDAM edilmeli aksi takdirde gençlik heba oldu ülkenin geleceği karanlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Blnt 44 (3 yıl önce)44 isimli kullanıcı yorumuna
    Satanın cezası olduğu gibi içende ceza almalı bunlar cezaevlerinde ayrı konulmalı ve cezası çok ağır olmalı yoksa önüne geçilmez ALLAH akıl fikir versin gençlerimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Mehmet arkasimdi niye böyle bişey yaptı yapacak. Biri değildi kendine eşine önemlisi de çocuklar a yazık etti
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)
    Ailelerin uygun görmediği, bu nedenle kaçarak evlenmelerin çoğu acı ile bitiyor. Bu konuya dikkat çekilmeli. Bu kötü olaylardan ibret alınmalı ve çocuklarını her tür kötülükten korumak için onların üzerine titreyen anne babaların bu konudaki görüşleri mutlaka göz önünde bulundurulmalı.
    0
    0
    Yanıtla