SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyon Olurlarsa Uçağını Malatya'ya İndirecek

0
Güncellendi - 2021-05-15 13:05:41
Şampiyon Olurlarsa Uçağını Malatya'ya İndirecek
A- A+ PAYLAŞ

28-30 Mayıs tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinin ev sahipliği yapacağı Euroleague Final-Four'da mücadele edecek Anadolu Efes Basketbol Takımı’nın Hırvat oyuncusu Krunoslav Simon, şampiyon olmaları halinde uçağın Malatya’ya indirilmesini isteyeceğini söyledi.

35 yaşındaki basketbolcu Krunoslav Simon, Malatya’nın plaka kodu da olan 44 numaralı formayı giymesi nedeniyle lacivert-beyazlı taraftarlar kendisine "Malatyalı" diye hitap ediyor ve tezahüratlarını “Malatyalı” olarak yapıyor.

Malatya ile gönül bağı kuran Krunoslav Simon, Mayıs 2020’de kendisi ile yapılan bir söyleşide Malatya ile ilgili görüşlerini şu şekilde aktarmıştı:

"Taraftarlarımızın bana ’Malatyalı’ diye hitap etmesi beni çok mutlu ediyor. Çünkü taraftarlarla daha güçlü bağ kurmamı sağlıyor. Malatya’dan çok sayıda hediye de alıyorum. Bu durumun 44 numaralı formadan kaynaklandığını biliyorum. Ben küçük yaşlarda 4 numaralı formayı giyerdim. Ancak Anadolu Efes’te 4 numaralı formayı Doğuş Balbay giydiği için ben de 44’ü seçtim. Bu durum da taraftarların bana ’Malatyalı’ demesini sağladı. Aramızdaki bu bağ için hem taraftarlarımıza hem de kulübüme çok teşekkür ederim. Gelecek dönemde kendisi de bir Malatyalı olan anonsörümüz Mustafa Özben ile Malatya’ya gidip orada vakit geçirmeyi çok istiyorum.”

Basketbolseverler tarafından "Malatyalı" olarak tanınan Krunoslav Simon; sosyal medya hesabında, "Kupayı alırsak, daha hava alanındayken uçuş ekibine uçağı Malatya'ya indirmelerini söyleyeceğim." şeklinde açıklama yaptı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hakan (2 yıl önce)
    Bir Malatyalı ve Fenerbahçe taraftarı olarak o uçak Malatya'ya insin, söz havaalanında karşılamaya gideceğim! Euroleague şampiyonluğunu sonuna kadar hakediyorlar ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Kral hareket??
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (2 yıl önce)
    Adamsın Malatyalı
    0
    0
    Yanıtla