SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kur'an-ı Kerim'i En İyi Okuma Yarışması

0
Güncellendi - 2021-09-15 04:21:50
Kur'an-ı Kerim'i En İyi Okuma Yarışması
A- A+ PAYLAŞ

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasının 2021 Türkiye finali Malatya’da yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Erkekler Türkiye Finali” Malatya Kernek Karagözler Camisi'nde yapıldı.

Türkiye genelinde yapılan yarışmada ilçe, il ve bölge etaplarını kazanarak finale katılmaya hak kazanan 10 yarışmacı, finalde Türkiye şampiyonu olmak için mücadele etti. Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda, Denizli bölgesinden yarışmaya katılan sözleşmeli İmam Hatip Adem Bilgetay, birinci, Tokat bölgesinden yarışmaya katılan Bilal Al ikinci, Karabük Bölgesinden katılan Recep Tayyip Şentürk ise üçüncü oldu. Dereceye girenlerin ödülleri verildi.

Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasına, Malatya Valisi Aydın Baruş, AKP Milletvekili MKYK üyesi Bülent Tüfenkci, Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve çok sayıda vatandaş katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Önemli olan güzel okumak değil.Güzel anlamak,anladığını güzel anlatmakdan geçer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Mana ve içeriğini çözmeye yönelik bir çalışma olmalıydı. Engüzel ses ne demek ? o zaman verin bir sesi güzele okusun, Müslümanların en büyük sorunu Kuranı Kerimi yeterince anlamamak, zaten anlamadıkları içinde yıllardır birbirlerini öldürüyorlar. zaten anlamaları da silah baronlarının işine gelmiyor. gelmezde kimi sömürecekler..
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Keşke Kuranı kerimi en iyi okuma değil de, en iyi anlama yarışması düzenlenseydi. Keşke okumak için değilde anlamak için yeterince çaba gösterilseydi. Müslüman ülkelerin en büyük sorunu Kuranı Kerimi yeterince anlamamak. Ne yazık ki Hz. Muhammet i anlamadı bu ümmet. İnsan hakları ihlalleri ve zulüm müslüman ülkelerde almış başını gidiyor. Öldürende, ölende Allahü Ekber diyor.
    0
    0
    Yanıtla