SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurs Öğretmenlerinden Ziyaret

0
Güncellendi - 2020-01-14 01:46:47
Kurs Öğretmenlerinden Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde eğitim veren kurs hocalarından oluşan bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyarete Genel Sekreter Yardımcısı İnanç Kara Ölmeztoprak, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Nalçacı ve kurs hocaları katıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının çok güzel hizmetler ürettiğini belirten Başkan Gürkan, “Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkalığımızı ziyaret ettiğimiz zamanda yapmış oldukları hizmetleri yerinde gördük. Sosyal-Kültürel ve sportif açıdan önemli hizmetler yapıyor. Yapmış olduğumuz hizmetleri daha da büyüterek ve artırarak yapmak zorundayız. İlimizi ziyaret eden insanlara şehrimizin siluetini ve şehrimizin değerlerini gösteren yeni materyaller ortaya çıkarmalıyız.

Kültür ve Sosyal Dairesi olarak eğitim ve sanatsal faaliyetleri yürütürken, öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirirken bir yanda da Malatya için güzel materyaller ortaya çıkarmak için çaba sarf etmenizdir.  Özellikle sanat merkezimizde çok güzel sanatsal çalışmalar yapılmaktadır” dedi.

Sanat Merkezindeki kurs hocaları daha sonra kendi yapmış oldukları eserleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hediye ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız