SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kütüphanede O An' Fotoğrafçılık Yarışması

0
Güncellendi - 2021-03-17 06:53:38
'Kütüphanede O An' Fotoğrafçılık Yarışması
A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğünce, 57. Kütüphane Haftası kapsamında, “Kütüphanede O An” adlı mobil fotoğrafçılık yarışması düzenleniyor.

Mobil fotoğraf yarışmasının içeriğini, bir mekân olarak kütüphaneyi ve kütüphanedeki ilginç ve çarpıcı anları kullanıcı gözünden aktaran fotoğraflar oluşturacak.

Yarışma fotoğraf sanatı aracılığıyla kültürel ve kamusal bir mekân olarak kütüphanenin kullanıcısı tarafından nasıl algılandığını ortaya koymayı, Kütüphane Haftası'na dikkat çekmeyi, okuma kültürünün gelişmesine katkıda bulunmayı ve kütüphane kullanımının özendirilmesini amaçlıyor.

Yarışmacılar, 21 Mart 2021 tarihine kadar, #kütüphanedeOan etiketini kullanarak başvuracak. Fotoğraflar 57. #KütüphaneHaftası Açılış Töreni'nde sergilenecek.

Yarışma birincisine 1500, ikincisine 1000, üçüncüye 500 TL para ödülü verilecek. En iyi 20 fotoğrafa ise bakanlığın 2020 yılı yayınları seti hediye edilecek.

Yarışma hakkında genel bilgiler, katılım şartları ve yarışma takvimini içeren şartname şu linkten indirilebiliyor: https://kygm.ktb.gov.tr/TR-284193/kutuphanede-o-an-mobil-fotografcilik-yarismasi.html

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Muhammed (3 yıl önce)
    Güzel düşünülmüş lakin Malatya da kitabı olan kütüphane yok maalesef, Malatya'da kütüphanede diye ismi geçen yerler maalesef çalışma salonu isteyenler gidip görebilir , 800 yüz bin nüfusu olan şehre 800 yüz bin kitabı olan bir kütüphane gereklidir.covid bahane edilerek çalışma salonları bile saat 17:00 da kapatılıyor.Bu ülkede plajlar açıkken kütüphaneler nam-ı diğer (çalışma salonları) saat 17:00 da mesai bitiriyordu.Umarım malatyahaber.com bunu dikkate alarak güzel bir haber yapar.
    0
    0
    Yanıtla