SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuveyt Pazarı Anlatıldı

0
Güncellendi - 2019-12-25 22:33:19
Kuveyt Pazarı Anlatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Kuveyt Pazarı ve Fırsatlar Semineri düzenlendi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda, Fırat Kalkınma Ajansı ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın iş birliğinde, düzenlenen Kuveyt Pazarı ve Fırsatlar Seminerine,

Türkiye Cumhuriyeti Kuveyt Ataşesi Atilla Uğur Başbuğ, Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Vekili Celal Abbas Karaduman, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA)Malatya yatırım destek ofisi koordinatörü Murat Bayazit ,oda yönetimi ve üyeleri katıldı. Seminerde konuşan MTSO Başkan Vekili Celal Abbas Karaduman, “İki ülke arasındaki ihracatın nerede olduğunu neler yapılacağı ile ilgili bilgiler verilecek. Toplantının Malatya ihracatına hayırlı olmasını diliyorum. Buradaki katılımcılara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Fırat Kalkınma Ajansı Malatya yatırım destek ofisi koordinatörü Murat Bayazit ise ‘’İlimizin ihracatının artması noktasında yapmış olduğumuz bu gibi çalışmalar devam edecek. Bugün Kuveyt pazar fırsatları ve ihracat imkanları anlatılacak. Sayın Ataşemizin vereceği değerli bilgilerle devam edecek. 2020 yılında da çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti Kuveyt Ataşesi Atilla Uğur Başbuğ da, yaptığı konuşmada, ‘’Bugün sizlere Kuveyt’i tüm yönleriyle anlatacağım. Kafanızda Kuveyt resmi oluşacak. Çok bilinen bir ülke değil. Algısı biraz farklı gelmeden bilinmiyor. Gelip görmenizde fayda var. Körfezin Dubai ve Katar’dan sonra en gelişmiş ülkesi Kuveyt’tir‘’ diyerek, Kuveyt Pazarı ve Fırsatlar konusunda bilgiler aktardı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız