SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyuda Bulunan Cesetle İlgili 2 Kardeş Tutuklandı

0
Güncellendi - 2021-05-28 01:58:36
Kuyuda Bulunan Cesetle İlgili 2 Kardeş Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kaybolduktan 5 gün sonra Hekimhan- Güzelyurt'taki bir kuyuda cesedi bulunan gencin öldürülmesi olayı soruşturmasında şüpheli olan 2 kardeş tutuklandı.

Malatya’da 21 Mayıs Cuma günü kaybolan 26 yaşındaki Yunus Akan’ın cesedi, Emniyet ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda olaydan 5 gün sonra Hekimhan ilçesinin Güzelyurt Mahallesinde bir bahçedeki su kuyusunun içinde bulunmuştu. Yer tespiti yapıldıktan sonra ceset, AFAD ve Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerince kuyudan çıkartılarak Emniyete teslim edilmişti. Yapılan ilk incelemede; Yunus Akan’ın tabanca ile ateş edilerek öldürülmesinin ardından cesedinin su kuyusuna atıldığı belirlenmişti.

Emniyet ekiplerinin Yunus Akan’ın (aşağıdaki fotoğrafta) kaybolduğunun Emniyete bildirilmesinden sonra başlatılan araştırmada, şüpheliler M.F. ve D.F. adlı kardeşleri gözaltına aldığı, sorgulamalarında cinayeti itiraf ettikleri haber alındı.

Şüpheli kardeşlerin Yunus Akan’ı kaybolduğu 21 Mayıs günü, aralarındaki bir anlaşmazlıkla ilgili Hekimhan'a çağırdıkları, aynı gün tabanca ile öldürdükleri ve ardından cesedi su kuyusuna attıkları öğrenildi. Olayın ise ölen ile şüpheliler arasındaki bir alışverişe dayalı borç meselesinden kaynaklandığı iddia ediliyor.

Emniyet Asayiş Şubesi ekiplerince yürütülen soruşturmanın ardından M.F. ve D.F. adlı kardeşler, Nöbetçi Malatya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız