SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyumcular Çarşısı İçin Proje Yapılacak

0
Güncellendi - 2021-04-18 02:35:10
Kuyumcular Çarşısı İçin Proje Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuyumcular Çarşısı’nda “Sokak Sağlıklaştırılması Projesi” uygulayacağını açıkladı.

Malatya Kent merkezindeki Kuyumcular Çarşısı’nın, daha estetik bir görünüme kavuşmasını amaçlayan projenin hayata geçirilmesi için Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Malatya Kuyumcular Çarşısı Sokak Sağlıklaştırılması Uygulama Projesi ve Metraj Keşif İhale Dosyası Hazırlanması” başlıklı ihalenin de sonuçlandığı öğrenildi.

Yaklaşık maliyeti 170 bin TL olarak açıklanan, “Kuyumcular Çarşısı Uygulama Projesi İhale Dosyası Hazırlanması” işine ait ihaleye, iki firmanın teklif verdiği ve ihaleyi Kayseri Merkezli İkon Proje Danışmanlık Ltd. Şti. unvanlı firmanın, 150 bin TL bedelli teklifle kazandığı açıklandı.

Mart ayında imzalanan sözleşme ile ihale kapsamındaki işin Haziran ayında bitirilmesinden sonra ise Kuyumcular Çarşısı Sağlıklaştırılması Projesi yapım işi ihalesine çıkılacağı öğrenildi.

malatyahaber

Arşiv Foto: Kuyumcular Çarşısı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • malatyali44 (2 yıl önce)
    belediyede bir sürü mimar neden onlar yapmıyorda tasarım dışardan özel firmaya para verilip yaptırılıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    Yine boş işler hayırlı işler Belediyede bu işleri yapacak birim yok mu? Ayrıca bu iş elbise yaması gibi olmaz o bölge Yeni cami den Akpınar'a altta şire pazarı da dahil çevre yoluna kadar bir bölgeyi içine alacak şekilde olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla