SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuzenini Bıçakla Ağır Yaraladı

0
Güncellendi - 2020-11-19 07:06:34
Kuzenini Bıçakla Ağır Yaraladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki kuzen arasında yaşanan olayda aldığı bıçak darbesi sonucu 15 yaşındaki çocuk ağır yaraladı.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Çarmuzu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hala Sokak içerisinde bulunan 3 katlı bir apartmanda meydana gelen olayda, S.G. (15) bir süredir evlerinde kaldığı amcasının oğlu olan M.E.G.'yi (15), cep telefonundaki oyun yüzünden tartışma sonucu sol göğüs bölümünde bıçakla yaraladı. Olayın ardından korkan S.G. olayda kullandığı bıçağı çevrede bulunan bir evin çatısına atarken, yaralı çocuk ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bölgede çalışma yapan polis ekipleri olayda kullanılan bıçağı bir evin çatısında bulurken, S.G. ifadesi alınmak üzere Çocuk Şubesi'ne götürüldü.

M.E.G.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu olayla ilgili olarak başlatılan inceleme sürüyor.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Eskiden dayısının, halasının,teyzesinin, amcasının oğlu veya kızı kelimeleri kullanılırdı bizde anlardik onun yerini kuzen kelimesi aldı bu kuzen halasininmi, amcasının mi , dayısının mi, teyzesinin mi oğlu veya kızı anlayan varsa beri gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • emmoğlu haberde amcasının oğlu diye yazmış ya neyi anlamadın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Buda allah bilir böyükanam gibi büyük yazılıyr diye sadece başlıkladan okuyor.alttaki yazılar ufak olduğu çin oraya bakmamıştır.
    0
    0
    Yanıtla