SON DAKİKA
SON DEPREMLER

LGS'ye Giren Öğrencilere Destek Verdiler

0
Güncellendi - 2021-06-06 23:43:09
LGS'ye Giren Öğrencilere Destek Verdiler
A- A+ PAYLAŞ

Liseye Geçiş Sınavı (LGS) Malatya'da da yapıldı.

Necatibey Ortaokulu’nda sınava giren öğrencilerin ve ailelerin heyecanına ortak olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da, öğrenciler ile tek tek sohbet edip hangi liseyi kazanmak istediklerini sorarken, başarı dileklerini iletti.

Tüm öğrencilere gönülden başarılar dileyen Başkan Çınar, "Çocuklarımızın gelecek meslek hayatlarını şekillendirecek önemli bir geçiş sınav öncesinde yalnız bırakmadık. Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir, eğitimin olmadığı bir yerde ise başarı olmaz. Sınav öncesinde öğrencilerimizin sağlığını düşünerek tüm okullarda dezenfektan ve temizlik çalışmaları yaptık. Bugün de çocuklarımıza destek olabilmek için okul öncelerinde bekleyen hem öğrencilerimizin hem de velilerin heyecanlarına ortak olduk. Sınav öncesinde su ve meyve suyunun yanı sıra maske ve dezenfektan dağıttık. Öğrencilerimizin temiz, düzenli ve güzel bir ortamda sınava girmeleri için Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından alınan tedbirlere bizlerde destek verdik. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çok daha iyi yetişmeleri için bizlere düşen ne varsa yapmaya hazırız ve yapıyoruz. Yeşilyurt Belediyesi, gençliğin her zaman yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir. Öğrencilerimizin stresten ve heyecandan uzak bir şekilde, kendilerine güvenerek sınavlarında başarılı olacağına inancım tamdır. Bütün öğrenci kardeşlerimize zihin açıklığı dileyerek, sınavın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Okullardaki sınavları denetlemek için Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Bekir Şirin ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’da, sınava giren tüm öğrencilere başarılar dilediler.

Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, Necatibey Ortaokulu ile Abdulhamid Han Ortaokulunda sınava giren öğrenciler ile ailelerine maske, kek ve su dağıtımı yaptı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız