SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liderle Puan Farkı 9'a Çıktı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubunda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 14.haftada deplasmanda Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor’a 3-1 mağlup oldu. Turuncu yeşilliler, haftayı 23 puanla altıncı sırada tamalarken, üstteki takımlarla arasındaki puan farkı da açıldı.

Voleybol Erkekler 1.Lig B Grubunda 14.hafta müsabakaları oynandı. 14.haftada Hatay ekibi Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor ile deplasmanda karşılaşan Malatya Büyükşehir Belediyespor, rakibine 3-1 mağlup oldu.

Grupta 14.hafta müsabakalarında alınan sonuçlar şöyle:

Ünsal Group Şiran Akademi-Niksar Belediye: 1-3

Hatay Büyükşehir Belediyespor-Akkuş Belediye: 1-3

Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 3-1

Dinamik Gençlik-Asur Gençlik: 3-0

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor-TÜRŞAD: 1-3

Cizre Belediye-Yeni Kızıltepespor: 0-3

Grup’ta 14.hafta müsabakaları sonunda 32 puanı bulunan Cizre Belediye liderliğini sürdürdü. Grup’ta TÜRŞAD ikinci sırada yer aldı. B Grubu’nda Akkuş Belediye üçüncü, Hatay Büyükşehir Belediyespor dördüncü, Yeni Kızıltepespor beşinci, Malatya Büyükşehir Belediyespor altıncı, Niksar Belediyespor ise yedinci sırada bulunuyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubunda 15.hafta müsabakaları 14 Şubat Pazar günü oynanacak. Müsabakaların programı şöyle:

13.00 Akkuş Belediye-Şanlıurfa Büyükşehir Belediye (Ordu-Akkuş Spor Salonu)

13.00 Niksar Belediye-Cizre Belediye (Tokat-Niksar Spor Salonu)

14.00 TÜRŞAD-Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor (Bitlis-Adilcevaz Spor Salonu)

14.00 Asur Gençlik-Ünsal Group Şiran Akademi (Diyarbakır-Şehitlik Köşkler Spor Salonu)

14.00 Malatya Büyükşehir Belediyespor-Dinamik Gençlik (Malatya-Merkez Spor Salonu)

14.00 Yeni Kızıltepespor-Hatay Büyükşehir Belediyespor (Mardin-Kızıltepe Atatürk Spor Salonu).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız