SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ligde 39. Hafta Tamamlandı, HYMS Bir Sıra Aşağıya İndi

0
Güncellendi - 2021-05-04 00:51:11
Ligde 39. Hafta Tamamlandı, HYMS Bir Sıra Aşağıya İndi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de 39. haftasının kapanış maçlarında Fenerbahçe, sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1, Demir Grup Sivasspor da deplasmanda Gaziantep'i 1-0 mağlup etti. Kendi sahasında H.Kayserispor'la 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, 1 puan almasına rağmen puan cetvelinde bir sıra aşağıya indi ve 15. sırada haftayı kapattı.

Ligde 39. hafta müsabakalarının ardından Beşiktaş, 81 puanla liderliğini sürdürdü. Puanını 76'ya çıkaran Fenerbahçe ikinci, 75 puanı bulunan Galatasaray ise 3. sırada yer aldı.

Sonuçlar ve puan sıralaması

Süper Lig'in 39. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Beşiktaş-Atakaş Hatayspor: 7-0

Yukatel Denizlispor-Çaykur Rizespor: 0-1

İttifak Holding Konyaspor-Fatih Karagümrük: 5-1

Fraport TAV Antalyaspor-Göztepe: 2-3

Gençlerbirliği-Galatasaray: 0-2

Medipol Başakşehir-MKE Ankaragücü: 2-1

Helenex Yeni Malatyaspor-Hes Kablo Kayserispor: 1-1

Kasımpaşa-Aytemiz Alanyaspor: 3-0

Fenerbahçe-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 3-1

Gaziantep-Demir Grup Sivasspor: 0-1

Not: Trabzonspor, 39. haftayı bay geçti.

Bu sonuçların ardından puan sıralaması şöyle oluştu:

40. hafta programı

Ligde tamamı 8 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30'da oynanacak 40. hafta maçlarının programı şöyle:

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Kasımpaşa (Erzurum Kazım Karabekir)

Demir Grup Sivasspor-Medipol Başakşehir (Yeni 4 Eylül)

Hes Kablo Kayserispor-Gaziantep (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

Çaykur Rizespor-Helenex Yeni Malatyaspor (Çaykur Didi)

Atakaş Hatayspor-Yukatel Denizlispor (Antakya Atatürk)

Fatih Karagümrük-Gençlerbirliği (Stat açıklanmadı)

Göztepe-İttifak Holding Konyaspor (Gürsel Aksel)

Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor (Medical Park)

MKE Ankaragücü-Fenerbahçe (Eryaman)

Galatasaray-Beşiktaş (Türk Telekom)

Not: Aytemiz Alanyaspor, 40. haftayı bay geçecek.

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Sayim (2 yıl önce)
    Geçen sene Malatya'nın ileri gelenler başkana istifa et dediler ozaman başkan istifa edecekti istifa etmedi unlerda nehalin varsa gör dediler takımda elini ayağını çektiler şimdi başkanın yüzü yok onlarda destek istemeye baskanda tek başıma işin icinda cikacam diye ograsiyor bir dozunda yorumcilere yorum yaparken madaliyonun iki tarafını gürün tek taraflı bakmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Cumartesi Akşamı Beinsport izin verirse eğer dolaplar dönmese Beşiktaş Şampiyon Rize Malatya ya karşı bakalım kaç eksikle çıkacak banko beraberliğin koktugu bir maç Rize-Malatya maçı ama Malatya nin 1-0 yada 2-1kazanacagini düşünüyorum Erzurum -Kasımpaşa Ankaragücü -Fenerbahçe ve Galatasaray -Beşiktaş maçların ön plana çıktığı günde Malatya nin galibiyeti hepimizi serinletecek. Maçların gidişatı şunu gösterecek TFF Ankaragücü nun düşmesine izin verecekmi yoksa kalan üç maça üst teki takımları engellemeye devam edecek mi Kasımpaşa Kayseri Malatya ve Ankaragücü içinden en zayıf halka Ankaragücü sonra Kasımpaşa
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Süper ligde 4.yılını dolduracak bu klüp yönetimi bu süre içinde hep bu ligin ucuz kadrosunu kurdu.Ayrıca,Futbolcu satıp yerine daha iyisini değil,piyasanın en ucuz kategorisinde yer alan yaşlı,yada kronik sakat oyuncularla doldurdu.Bunu yaparken, klüp başkanı ;Evet paramız var ama sağa sola savuracağımız paramız yok.Transferde çok dikkatli olmamız gerekiyor diyerek hep son dakika da elde kalmış bir sürü oyuncuyu kamuoyunun gözünü boyamak için klübü doldurdu.Öte yandan 4 yılda sattıkları oyuncularla Kasasına para koyan,Alanya,Trabzon,Beşiktaşdan sonra 4.takım oldu.Klübe kalıcı gelir sağlayıcı hiçbir işe girilmedi.Ancak Günü kurtaran, ama sağlam,istikrarlı ve güven veren bir takım asla oluşturulamadı.Bırakın yedekleri ilk 11 kadroyu kurmak bile bugün mesele.Sonuç ne oldu?Basiretsiz yönetimin,kamuoyunda gereksiz yorumlara girmesi,misyon ve vizyon eksikliği(Bazıları için vizyon ve misyon kelimesi ne hikmetse itici geliyor,oysa kamuoyu sizi sadece bu yönünüzle tanır)Yanlış transfer politikaları ve onca paranın şeffaf bir şekilde kamuoyuna izah edilmemesi ,küme düşmesine rağmen,hatalardan zerre kadar ders çıkartılmaması klübü bu günlere getirmiştir.Şu an tek dileğimiz mümtaz kulübümüzün ligde kalması,yönetilemiyen klüp yönetiminin istifa etmesidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı_Kentli (2 yıl önce)
    Denizli, Gençlerbirliği, Erzurum, Ankaragücü düştü. Rahat olun. Dün ikinci yarıdaki futbol bana 80'li yıllardaki Malatyaspor'u hatırlattı. Her maçta rakibini boğan, nefes aldırmayan Malatyaspor'u. Ne yıllardı be, efsane yıllar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Galibiyetten sonra mikrofon karşısına geçen başkanımız puan kaybedilince ortada yok...bu takım bu hale geldiyse beceriksiz transferler bunlara ödenen tonlarca para yüzündendir.bunun da tek sorumlusu başkan,yönetim kurulu ve teknik menejerdir.gelen hocalar oynatacak futbolcu bulamıyor. Yedek kulüben bile boş.. her takım ligin 2.yarışına direk oynatacak takviler yaparken biz son gün transfer yasağını en iyi oynayan futbolcumuzu basaksehire satarak çözdük...biz taraftar olarak hala başarı bekliyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Başkan (2 yıl önce)
    Bugün Yılmaz Vural hocayı gördüm futboldan soğudum ,beceriksiz yöneticiler kulüpleri ne hale dusurmusler oyuncu ayak ayak üstüne atmış koca çınar yalvariyor Gomez efendiyi oyuna sokamiyor,devre arasında emektar hocaya değişikliği hazmedemeyen diğer bir küstah küfrediyor ,maalesef kulüplerin yayıncı kuruluş dışında gelirleri yok ,cebinden harcayacak yönetimlerde yok birde mevcut gelirleri harvurup harman savuran yöneticiler altyapiyada önem verilmeyince kulüpler bu duruma düşüyorlar ,şimdi biz Malatya'da ne olup bittiğini bilmiyoruz dışardaki adama davulun sesi hoş geliyor bizde pek farklı değiliz bu kulüp yöneticilerine soruyorum olmayan paraları harcayıp kulüpleri neden borçlandıriyorsunuz borcu olmayan kulüp düşer tekrar çıkar ama borcu olanlar amatöre gider ve kapısına kilit vurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten yapılmak istenen de tam dedğiniz gibi. Kulübü düşürüp amatöre gönderip, kapısına kilit vurdurmak. Efsane Malatyaspor un bir kişinin ihtirasına kurban edilip tarih olduğu gibi.
    0
    0
    Yanıtla