SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ligi Geçen Seneden Daha Yüksek Puanla Bitireceğiz"

0
Güncellendi - 2019-10-10 17:19:54
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Mustafa Akbaş, "Şuanda puan olarak oynadığımız maçları analiz ettiğimizde bizim en az 3 ila 6 puan arası daha almamız gerekiyordu. Sıralamayı bilmiyorum ama sezonu, geçen seneden puan olarak daha yüksekte bitireceğimizi düşünüyorum" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Akbaş, milli aranın en çok kendilerine yarayacağını ifade etti.

Akbaş, takımda sakat oyuncuların olduğunu belirterek, "Çok etkili oyuncularımız sakatlık yaşadı. 2-3 sakat oyuncu var. Bu milli arada inşallah aramıza dönerler. Tam takım çalışma fırsatımız olur ve milli aradan sonraki maçlarda çok daha etkili oluruz" diye konuştu.

Yukatel Denizlispor karşısında alınan 5-1'lik galibiyeti de değerlendiren Akbaş, şunları söyledi: "Artık taraftarımızla birlikte içerideki maçlarda daha etkili oynuyoruz. Denizli karşısında da onlardan birini oynadık. İyi oyunla birlikte 5-1'de galip geldik. Milli araya moralli girme adına bizim için önemli bir maçtı. Galip geldiğimiz için mutluyuz."

Akbaş, teknik direktör Sergen Yalçın ile birlikte değişik bir oyun şekline büründüklerini anlatarak, "Topun bizde kaldığı oyun şekliyle oynuyoruz. Geçen seneden çok daha farklı bir şekilde. Yediğimiz gollere baktığımızda, 2 maçta 6 golü çıkarırsak, az gol yiyen takımlar arasında yer alıyoruz. Şuanda kalemizde 10 gol gördük, fazla görünse de 2 maçta yediğimiz 6 golü çıkardığımızda geçen seneden bu seneye farklılık gösteren oyunda bunlar olabilecek oyunlar. Tabi bunun yanında sakatlığı, cezalısı var. 4 kişi stoper bölgesinde, rekabetin olduğu her yerde daha iyi ön plana çıkıyoruz. En iyi şekilde verebileceğim her şeyi Malatyaspor'a vermeye çalışıyorum" diye konuştu.

Ligdeki durumlarına da değinen Akbaş, "Şuanda puan olarak oynadığımız maçları analiz ettiğimizde bizim en az 3 ila 6 puan arası daha almamız gerekiyordu. Sıralamayı bilmiyorum ama sezonu, geçen seneden puan olarak daha yüksekte bitireceğimizi düşünüyorum. İnşallah o puan sıralamasıyla da Avrupa kupalarına tekrar gitmeye hak kazanırız. Çünkü bu seneki bizim için bir deneyimdi. Şimdi artık o işin içerisine girdik. Bu sene tekrar gittiğimizde çok daha farklı bir Malatyaspor olmasını istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi Durdu -Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    İYİ GÜZEL DE MUSTAFA EFENDİ GELDİĞİNDEN BERİ SÜREKLİ KIRMIZI KART CEZALISI OLARAK TAKIMI YALNIZ BIRAKIYORSUN! YETER ARTIK DA BİRAZ DİKKATLİ OL..!
    0
    0
    Yanıtla