SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ligin En Önemli Maçlarından Biri"

0
Güncellendi - 2019-12-12 16:01:11
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Sakıb Aytaç, Beşiktaş maçından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Aytaç, 7 haftalık yakaladıkları yenilmezlik serisinin ardından Demir Grup Sivasspor maçına kendilerine öz güvenli bir şekilde hazırladıklarını ifade etti. 

Aytaç, Demir Grup Sivasspor maçına mutlak 3 puan için çıktıklarını belirterek, “Sahaya istediklerimizi yansıtamadık. Sivasspor bizden daha disiplinli, ciddi bir şekilde maça hazırlandı ve maçı kaybettik. Ama bu maçı geride bıraktık. Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. Ligin en önemli maçlarından biri. Üst üste galibiyetlerle bir hava yakaladılar. Bizde bu hafta iyi hazırlanıp, deplasmandan puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyor” dedi. 

Biz gazetecinin, ‘Sivasspor maçında bölüm bölüm birbirinize kızdığınız anlar oldu, takımda genel hava nasıl?’ sorusuna Aytaç, “Aslında iletişimimizde hiçbir sıkıntı yok. İdmanlarda iyi çalışıyoruz. Her maça nasıl ciddi bir şekilde hazırlanıyorsak, Sivasspor maçına da öyle hazırlandık. Tabi yediğimiz golden sonra takım içerisinde olabilecek sıkıntılar. Ufak çaplı aramızda bir tartışma oldu ama bunu ikinci yarıya ve içeriye yansıtmadık. Birbirimizle herhangi bir sıkıntımız yok. Devam ediyoruz. Sivasspor maçını kazanmak istedik ama olmadı. İlk yarıda son 3 maç kaldı. Bunları çok iyi bir şekilde değerlendirip, devre arasına gireceğiz” cevabını verdi.

Aytaç, hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin ise “Analizlerimizi yaptık. Maç öncesi sert antrenmanlarımız olacak. Beşiktaş ile oynayacağımız karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanacağız. Onların artı ve eksi yönlerini değerlendiriyoruz. Maça da öyle çıkıp, istediğimizi almak istiyoruz” yorumunda bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    SAKIP,çok rahatsın,oyunda konsantrasyon eksikliğin var, kazanma hırsın sanki yok,sivasın attığı gollere birde sen bak,anlarsın ne olduğunu,biraz dikkat................................bir iki gol atmayla lig bitmiyor,bunlardan daha fazlasını yapacak kapasiten varmı bilmiyoruz,daha göremedik de..........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Kapasite olsa beleşe gelirmiydi 1 sezon oynamamış sakatliktan çikan adami bedava diye getiren planlama fakiri yönetim var giden yani yollanan cocuğu unuttum sakıp tanda erkan kas dan da 2 gomlek üstündü sergen hoca kovaladı çocuğu
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Ramazan kahya dan sonra bu takıma kaliteli bir sol bek gelmedi.Devrearası transfer döneminde Rusya ve ukrayna yörelerinden kaliteli bir sol bek acilen transfer edilmeli.bunlarla bu lig bitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (4 yıl önce)
    Sakıp kardeşim sen bir depar atıp bir orta yapamıyorsun adam eksiltemiyorsun yaptığınız ortalara dağlara taşlara gidiyor sana şunu demek istiyorum her şeyin mühim noktası başlangıçtır başarı bir yolculuktur malatyaspor senin için bir varış noktası değil savaşan kaybedebilir, savaşmayan çoktan kaybetmiştir sen mücadele etmelisin doğru yönde olsan bile öyle oynarsan ezilirsin eğer gelecek hakkında düşünmezseniz asla bir geleceğiniz olmaz olmadığı gibi kendinizede zarar verirsiniz takımada beşiktaş maçında başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle katılıyorum kulüpte disiplin yok birilerinin babalarınin çiftliği yapmışlar adil gevrek in yeğeni akrabaları kulübü dingo nun ahırı yapmış geçen yil futbolcularla trafik kazasj geçirmişti Baskanın yeğeni
    0
    0
    Yanıtla