SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lise Öğrencisi Babasını Öldürdüğünü İtiraf Etti

0
Güncellendi - 2021-03-16 03:29:00
Lise Öğrencisi Babasını Öldürdüğünü İtiraf Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 16 yaşındaki bir lise öğrencisi, babasını av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, olay sabah 07.00 sıralarında meydana geldi. Kaynarca Mahallesi'nde oturan A. ailesinin evinde intihar olduğu yolundaki ihbar üzerine giden polis ekipleri, 40 yaşlarındaki Reşat Aksakal'ı (küçük fotoğrafta), av tüfeğiyle vurulmuş halde ölü buldular. Olayın şüpheli ölüm olarak değerlendirilmesinin ardından soruşturma başlatıldı. Ev sakinleri, olayın 16 yaşındaki A.A.'nın av tüfeğiyle oynarken kazaen babasını vurmasıyla meydana geldiğini öne sürdüler.

Lise öğrencisi olduğu öğrenilen A.A. gözaltına alınırken, babası Reşat Aksakal'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Babasını kasten öldürdüğünü itiraf etti

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan ekipler, babasını öldürdükten sonra okula giden A.A. (15)’yı gözaltına alınca gerçek ortaya çıktı.

Çocuk Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan A.A.’nın babasının kendisine şiddet uyguladığını ve eve geç gelmesine karıştığını bu nedenle de sinirlenip tüfekle babasını öldürdüğünü itiraf etti.

Pedagog eşliğinde sorgusu tamamlanan lise öğrencisinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

malatyahaber.com-İha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Gadir (3 yıl önce)
    Bu gençlik ne hale geldi ya Rabbim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Bir evlada eve geç geldin diye kızma.oldurmek nedeni değildir. Babalar evlatlarının iyiligi düşünür. Bu çocuk ömür boyu bu acıyı çekecek, sadece bu dünyada değil ahirette de çekecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Yakınen tanıdığım bir aile, olan çocuğa oldu diyorum başkada birşey demiyorum
    0
    0
    Yanıtla