SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lokaldeki Cinayete 3 Tutuklama Daha

A- A+ PAYLAŞ

TOPLAM TUTUKLU SAYISI 7'YE YÜKSELDİ.. Malatya’da bir dernek lokalinde çıkan kavga 1 kişinin öldürülmesi, 2 kişinin de yaralanması olayı ile ilgili soruşturma sonucunda 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından, 3 şüpheli daha 3 silah ile birlikte yakalanarak tutuklandı.

Olay, 17  Mart Çarşamba günü saat 23.15 sıralarında Büyükhüseyinbey Mahallesi Uygur Sokakta bulunan bir derneğin lokalinde meydana gelmişti. Kavga olayında tabanca ve pompalı tüfekle ateş  açması sonucunda 3 kişi yaralanmış, hastaneye kaldırılan yaralılardan 33 yaşındaki Emrah Dalkılıç  hayatını kaybetmişti.  Kolundan yaralanan M.D. ile bacaklarından yaralanan E.B.’nin ise tedavileri ise sürüyor.

Olaya karışan S.A., B.G. ve M.K. şüpheliler il dışına kaçarken içinde bulundukları araç  Malatya-Kayseri Karayolu üzerindeki polis uygulama noktasında durdurularak gözaltına alınmışlardı. Soruşturma sırasında olaya karıştığı tespit edilen U.K. de yakalanmıştı. Asayiş Şubesindeki soruşturma işlemlerinin ardından 19 Mart günü  yoğun güvenlik önlemleri altında  adliyeye sevk edilen S.A., B.G.  M.K. ve U.K. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Asayiş Şubesi ekiplerince cinayet olayı ile ilgili olarak 3 şüpheli daha yakalandı. Cinayetin firari şüphelilerinden olan M. E., A. B. ve Y.S.İ. isimli şüpheliler  suç aleti 2 adet tabanca, 16 adet fişek  ve 1 adet Pompalı Tüfek ile birlikte yakalandı. 3 şüphelide tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayetle ilgili tutuklu sayısı  7'ye yükseldi.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız