SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lokaldeki Cinayetle İlgili 4 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

OLAYIN 2 FİRARİSİ DAHA YAKALANDI.. Malatya'da geçtiğimiz Çarşamba gecesi bir dernek lokalinde meydana gelen, 1 kişinin öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayla ilgili olarak yakalanan 4 şüpheli, mahkemece tutuklandı. Bu arada, olaya karıştıkları gerekçesiyle aranan iki firari de, 2 silahla ele geçti.

Büyükhüseyinbey Mahallesi Uygur Sokaktaki Mavi İşhanı'nda bulunan bir spor derneği lokalinde, Çarşamba gecesi 23.15 sıralarında meydana gelen, tabanca ve pompalı tüfek kullanılan olayda, 33 yaşındaki Emrah Dalkılıç ölmüş, M.D. kolundan, E.B. ise bacaklarından yaralanmışlardı.

Olaydan sonra kaçan S.A., B.G. ve M.K. adlı saldırganlar il çıkışında bulundukları otomobilde yakalanırken, olayla ilgisi olduğu gerekçesiyle U.K. adlı şahıs da daha sonra gözaltına alınmıştı.

Emniyet Asayiş Şubesi'ndeki sorguların ardından yoğun güvenlik önlemleri altında Malatya Adliyesi'ne getirilen 4 şüpheli, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi ve tutuklandılar.

Olayla ilgili aranan 2 şüphelinin de 1 pompalı tüfek, 1 tabanca ile birlikte Cumartesi günü yakalanarak gözaltına alındıkları bildirildi.

Bu arada, olayda hayatını kaybeden ve önceki gün Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilen Emrah Dalkılıç'ın, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız