SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lukoki, Beklentilerden Çok Uzak Kaldı

0
Güncellendi - 2021-03-13 23:12:36
Lukoki, Beklentilerden Çok Uzak Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Kongolu sağ kanat oyuncusu Jody Lukoki şuana kadar beklentilerin uzağında kaldı. ‘Rüzgarın oğlu’ lakaplı Lukoki, Yeni Malatyaspor formasıyla ligde 10 maçta 329 dakika görev aldı.

17 Ağustos 2020’de Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzalayan Jody Lukoki, Cambuur-Leeuwarden, Ajax Amsterdam, PEC Zwolle ve PFK Ludogorets Razgrad takımlarının formalarını giydi.

Son olarak Bulgaristan ekibi Ludogorets’in formasını giyen Jody Lukoki, 157 maçta 30 gol, 21 asistlik bir performans sergilemişti.

2019-2020 sezonunda Ludogorets Razgrad ile Avrupa Ligi’nde 6 maçta görev alan ve 3 gol kaydeden Lukoki, ardından Yeni Malatyaspor’a transfer oldu.

Güncel piyasa değeri bir milyon 700 bin Euro olan Lukoki, eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun döneminde fazla forma şansı bulamadığı Yeni Malatyaspor’da oynadığı maçlarda da bekleneni veremedi.

Sarı siyahlı takımda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Lukoki, şuana kadar 10 lig maçında 329 dakika görev alırken, 1 asist yapabildi. 2 kez de Ziraat Türkiye Kupası maçında sahaya çıkan Kongolu sağ kanat , 114 dakika sahada kaldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ali (3 yıl önce)
    Tum suc Hamza da! Yönetim bir yere kadar. Neden forvet hattında jetmir topalli ve Doğukan a hiç şans vermedi mesela !hep umut bulut kubilay oynadı. Begenmedikleri kaleci Herrera Arjantin'de harikalar yaratıyor. Geçen yıl Gulherme satıldı orta saha göctu bu sene Yusuf satıldı gittiğinden beri galibiyet yok.Cueva başlı başına hocanın sorunu.gelecek sezon için 5 oyuncu alıyorsun sadece Steve Mallan iki üç maç oynadı.Hersey Erzurum maçının verilmesi ile başladı.kalan 12 maçın net 5 ini 3 puan alması şart Malatyanin
    0
    0
    Yanıtla
  • Baytar (3 yıl önce)
    Hele bi oynatın 2 3 maç şabekden iyi bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (3 yıl önce)
    hamza hoca umut bulut,a rekor kırdırmak için takımı mahvetti.
    0
    0
    Yanıtla
  • fanatik malatyasporlu (3 yıl önce)
    Adam geldiginden bu yana 329 dakika oynamis bu zaman suresinde ne performans gosterecekki ..oynat adami her macta sizde gorun bizde gorelim
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR (3 yıl önce)
    Adama çok şans verildi ya o nedenle beklentilerden uzak kalmıştır. Şans verdiniz ilk 11 de başlattınız her hafta oynattınız beklentileri karşılayamadı sizde haklısınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Bu takımda bana bir tane beklentileri karşılayan oyuncu söyleyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bende diyordum bu rüzgarın oğlu nereye gitti.demekki halen malatyadaymış.Bizim umut buluttan sonraki meşhur çilek transferimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Futbolcu kazanılmaz istiyorsa şans verirsin ilgilenirdi sorunu varsa dinlersinianlaron dışında bir arada kalır eğlenirken futbolcu oynar yönetim parasını verecek bu birinci kural herşey birlik beraberlikte saklı irfan hocanın doğru kadroyla ofansif özellikli bu takımı ucuracagini düşünüyorum adil ve hak eden giymel.
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (3 yıl önce)
    Adilin flaş transferlerinden biri.
    0
    0
    Yanıtla