SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.İdmanyurdu Yönetiminden Tepki

0
Güncellendi - 2020-02-11 21:46:03
M.İdmanyurdu Yönetiminden Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Malatya İdmanyurdu yazılı bir açıklama yaptı. İdmanyurdu kulübünden yapılan açıklamada, “Sporcularımızın alın terini satın alacak bir para henüz basılmamış, ekibimize ve bizlere iftira atanları kamuoyunun takdirine ve vicdanına emanet ediyoruz” denildi.

BAL’da ilk sezonunu yaşayan Malatya’nın temsilcisi Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü, resmi sosyal medya hesabından yazılı bir açıklamada bulundu.

Kulüp yönetimi adına yapılan açıklama şöyle:

“2019-2020 Sezonu Bölgesel Amatör Lig tüm heyecanı ile devam ediyor. Her yıl olduğu gibi ligin seyri devam ederken çirkin iftiralar ve dedikodular had safhaya ulaşmıştır. Kulübümüz Malatya İdmanyurdu, genç, dinamik ve umut veren yapısı ile mücadelesine tüm hızıyla devam etmekte, kulüp onursal başkanımız Teoman Mutlu’nun ortaya koyduğu alt yapı ve sporcu bulma yetiştirme projesi layıkıyla devam ettirilmektedir. Bu Bağlamda sezon başından beri, üstüne koya koya oynayarak, performansımızın birilerini üzdüğüne, rahatsız ettiğine şahit olmak bizleri aslında doğru yolda olduğumuza dair mutlu etmiştir. Ancak Kahta ilçe takımı, Adıyaman İl takımıdır. Kendi iç yapılarındaki sıkıntıları bizleri kullanarak, bizleri iftiraları ile rencide etmeye çalışarak, hayali bir takım rakamları ortaya koyarak, kulübümüzü zan altında bırakmaya kimsenin hakkı yoktur. Kaldı ki ligin ilk yarısında Kahta ilçe Stadı’nda oynadığımız futbol ve tesadüfü yediğimiz gol ile Adıyaman 1954 takımıyla oynadığımız futbol ve haksız penaltı golü ile kaybettiğimiz maçları ve bu iki maçta oynadığımız futbolu, iki ekibin önde gelen isimleri takip etmiş takdir etmiş, bu gün üzerimize atılan iftiranın anlamsız olduğu gün yüzüne çıkmıştır. Her iki ekipte sezon basından beri yaptıkları yatırımları ve projeleri düşünmeli yaptıkları projeleri ve geldiği süreci masaya yatırmalı, iftirayı kolay ortaya koymamalıdır. Sporcularımızın alın terini satın alacak bir para henüz basılmamış, ekibimize ve bizlere iftira atanları kamuoyunun takdirine ve vicdanına emanet ediyoruz.”

Malatya İdmanyurdu, grupta 17.haftada sahasında Kahta 02 Spor ile karşı karşıya gelmiş ve müsabaka 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Grup’ta diğer Adıyaman temsilcisi Adıyaman 1954 Spor ise sahasında Pütürge Belediyespor’u 6-1 yenerek, grubun liderliğine yükselmiş, Kahta ekibi ise ikinci sıraya gerilemişti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Malatya idman yurdu kulübümüze kimse laf söyleyemez,Sporu spor için yapan ender kulüplerden biriyiz, Hizipçiliği bırakıp Malatyamızda sporu daha iyi yerlere gelmesi için çaba sarfedilmeli, Kulubümüze ,Emeği geçen herkesten , Allah bin kere razı olsun, Malatyamızda sporun ileri gitmesini istemeyenlerini ' Allah islah etsin.
    0
    0
    Yanıtla