SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye, Beyoğlu İle Berabere Kaldı

0
Güncellendi - 2021-09-25 17:13:59
M.Yeşilyurt Belediye, Beyoğlu İle Berabere Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında İstanbul ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı.

Grup’ta 4.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü’nü konuk etti. Yeşilyurt Belediyespor, 33.dakikada Alpay Aldemir’in golüyle mücadelede 1-0 öne geçti. Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü 85.dakikada Yasin Uzunoğlu’nun golüyle skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

İstanbul ekibinde Kubilay Yıldırım, 79.dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu saha

HAKEMLER: Burak Demirkıran, Çağlar Mehmet Uludağ, Ahmet Ulu, 4.hakem Ali Artun Özdemir

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Ogün Karakaya, 7.Alpay Aldemir, 10.Deniz Ataç (Dk.60 Fatih Gürden), 14.Caner Çolak, 17.Metehan Andaç Özlü (Dk.67 Musa Buğrahan Kavaklı), 21.Selim Dedekoç, 22.Salih Sarıkaya, 29.Caner Yılmaz, 44.Erhan Gözetlik, 55.Burçin Yüksel, 99.Volkan Serim

YEDEKLER: 25.Muhammed Enes Salik, 3.Ulaş Girgin, 6.Emre Baysal, 77.Sinan Yazıcı, 27.Musa Buğrahan Kavaklı, 5.Fatih Gürden, 88.Hamza Alper

TEKNİK SORUMLU: Hayati Palancı

BEYOĞLU YENİ ÇARŞI FUTBOL KULÜBÜ: 53.Burak Kapan, 3.Emre Çölgeçen (Dk.70 Mutlu Güler), 5.Şemsettin Ender Kılıç, 9.Ergun Cengiz (Dk.70 Yasin Uzunoğlu), 11.Mertcan Aktaş, 13.Selcan Pekkanlı, 20.Ömer Faruk Yücel, 25.Kubilay Yıldırım, 41.Yunus Özdemir (Dk.46 Onur Alkan), 61.Tolunay Yurtseven (Dk.87 Emre Hasan Balcı), 77.Gökhan Günel (Dk.46 Ömer Talha Nergiz)

YEDEKLER: 37.Emre Tümler, 10.Onur Alkan, 27.Mutlu Güler, 30.Ömer Talha Nergiz, 34.Emre Hasan Balcı, 88.Caner Demircan, 99.Yasin Uzunoğlu

TEKNİK SORUMLU: Oktay Akgül

GOLLER: Dk.33 Alpay Aldemir (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Dk.85 Yasin Uzunoğlu (Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü)

KIRMIZI KART: Dk.79 Kubilay Yıldırım (Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü)

SARI KARTLAR: Metehan Andaç Özlü, Caner Yılmaz, Volkan Serim (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Ergun Cengiz (Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü)

Dakika 33 GOL: Metehan’ın soldan ortasında Alpay Aldemir arka direkte topu ağlara gönderdi: 1-0.

Dakika 85 GOL: Onur’un soldan kullandığı korner atışında Yasin Uzunoğlu topu ağlara gönderdi: 1-1.

Karşılaşma 1-1 son buldu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • M.Sinan Öztan (2 yıl önce)
    Maçı TV.de izledim.YMS çok kötü bir futbol sergiledi.Adeta mahalle maçi seyrettik.Rakip takım daha iyiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    3 ligde gol tamamen duran toplara ve tesadüflere bağlı takım sayısı azaltılmalıdır bu kadar kalitesiz bir lig olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Maçı seyrettim Türk futbolu adına inanın üzüldüm 80 li yıllarda ceyhanda bulundum aylarca lig usulü köy maçları yapılırdı inanın o günkü seyrettigim o köy maçları bugünkü seyrettigim 3.lig maçından çok kaliteliydi ,yine şeker ve sümer statları varken Malatya 1. Amatör küme maçları da bugünkü maçtan kaliteliydi,bu gösteriyor ki mahallelerde, köylerde,okullarda futbol bitmiş , amatörde de gençler yerine otuz yaşın üzerindeki oyuncular oynatiliyor, şeker,tekel,sümer,vb müessese kulüpleri kapatılmış diğer kulüplerin ise paraları yok bırakın malzemeyi deplasmana maça gidemiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla