SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye'nin Sorunu İç Sahada

0
Güncellendi - 2021-03-29 08:33:34
M.Yeşilyurt Belediye'nin Sorunu İç Sahada
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, bu sezon özellikle sahasında istemediği sonuçlar alarak, zirvenin 8 puan gerisinde kaldı. Turuncu yeşilliler, kalan 6 maçta seri yakalayarak, hedefine ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Üçüncü ligde ikinci sezonunu yaşayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 24 hafta sonunda 14 galibiyet, 4 beraberlik, 6’da mağlubiyet yaşarken, topladığı 46 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Lig’de yakaladığı 9 maçlık galibiyet serisinin ardından oynadığı 3 maçta 2 beraberlik, 1’de mağlubiyet alan Doğu Anadolu ekibi, lider Diyarbekirspor’un 8, ikinci sıradaki Bucaspor 1928’in ise 6 puan gerisinde yer alıyor.

Sezona ‘şampiyonluk’ parolasıyla başlayan ancak şuanda bu hedefinin gerisinde kalan Yeşilyurt Belediyespor, bu sezon deplasmanda aldığı sonuçlarla grubun en başarılı takımı olurken, iç saha maçlarında aynı başarıyı gösteremedi.

Deplasmanda şuana kadar 12 karşılaşmaya çıkan turuncu yeşilliler, bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 2 beraberlik, 2de mağlubiyet yaşarken, hanesine 26 puan yazdırdı. Malatya ekibi, şuana kadar deplasmanda aldığı sonuçlarla grubunu zirvesinde yer alıyor.

Dış saha maçlarında 26 puan toplayan Yeşilyurt Belediyespor, aynı başarıyı iç saha maçlarında gösteremedi. Malatya ekibi, şuana kadar sahasında oynadığı 12 karşılaşmada 6 galibiyet, 2 beraberlik, 4’te mağlubiyet yaşarken, hanesine 20 puan yazdırabildi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 25.haftasında 31 Mart Perşembe günü saat 13.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde Manisaspor ile karşı karşıya gelecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Seydi (3 yıl önce)
    Bence bunun 2 nedeni var birincisi Nihat hocanın 4.hafta takıma gelmesi ikincisi dar kadro. Gülerce döneminde 3 haftada içsahada 1 mağlubiyet 1 beraberlik var Nihat hoca oyun sistemini değiştirme sürecinde icerde Diyarbakır ve Bucaya yenildi sistemi oturttuktan sonra ve ara transferde alınan futbolcularlarla birlikte icerde sadece 1 maç ofspora yenildik.İlk yarı kadronun dar olmasıda biir etkendi bence bir maçta 5 futbolcu değişiminin olduğu bir ortamda çoğu maça 3,4 yedekle çıkıldı gelen galibiyet serisinde yeni transferlerinde etkisi var
    0
    0
    Yanıtla