SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye'nin Yarı Finaldeki Rakibi

0
Güncellendi - 2021-05-10 23:55:57
M.Yeşilyurt Belediye'nin Yarı Finaldeki Rakibi
A- A+ PAYLAŞ

1928 Bucaspor, TFF 3. Lig Play-Off çeyrek final rövanş maçında Arnavutköy Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Misli.com 3. Lig Play-Off çeyrek final rövanş maçında 1928 Bucaspor, Arnavutköy Belediyespor'u ağırladı. Sarı-lacivertliler, 54. dakikada Oğuz Aydın ve 73. dakikada Tunç Murat Behram'ın golleriyle karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. İlk maçta deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kalan 1928 Bucaspor, bu sonuçlarla yarı finale yükseldi.

1928 Bucaspor, yarı finalde Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile eşleşti.

İLK MAÇ MALATYA'DA..

Yarı final ilk maçları 15 Mayıs Cumartesi günü oynanacak.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor- Bucaspor 1928 takımlarının Malatya Yeşiltepe Spor Kompleksi'nde oynayacakları ilk maçın başlama saati 16.00.

İki takım arasındaki ikinci maç 19 Mayıs'da Yeni Buca Stadı'nda oynanacak ve 20.30'da başlayacak.

Yarı finaldeki diğer eşleşmeler İskenderun FK- Fethiyespor, Esenler Erokspor-Isparta 32 Spor, Bursa Yıldırımspor- 68 Aksaray Belediyespor takımları arasında oldu.

İzmir, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • MaLatYaLi (2 yıl önce)
    takım yarı finali y.tepdemi oynayacak ayıptır bir maçlığına yeni stad ayarlanırsa takıma moral olur, başarılar gurur duyduk inşallah 2.lige çıkacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih44 (2 yıl önce)
    Birileri Nihat hocanın Yeni Malatyasporu 2inci lige çıkardığını unutturmak için 10 senesini harcadı. Hoca şimdi Yeşilyurtu çıkarırsa bir 10 sene daha harcarlar. Yeni Malatyasporun tarihçesini yazıp Nihat hocanın isminden bile bahsetmeyenleri gördük sanırsınız takım hocasız şampiyon oldu. Yeşilyurt tur atlamış bundan bile bahsetmeyen siteler var. Haber değerinden ne anlıyorlarsa. Malatyalı futbolla yatar futbolla kalkar sen bu haberi vermeyeceksinde ne okutacaksın millete.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (2 yıl önce)
    Takımımızı tebrik ederim ,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, Rakip zorlu fakat M,Yeşilyurtsporumuz inşallah bucayı eleyip finale kalırız inşallah, Başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (2 yıl önce)
    inş 2.lige çıkarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent.malatya (2 yıl önce)
    Zor takım ama Yeşilyurt zoru sever Of sporada ligde 2 maçta kaybetmiştik ama final maçlarının havası başka 1 maç kazandık ama yerinde kazandik. Buca maçı da öyle olacak. Ayrıca Nihat hocanin playoff tecrübesi yüksek çok playoff oynattı Yeni Malatyasporuda 2.lge playofflardan çıkarmıştı inşallah sıra Yeşilyurtta
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin inşallah sıra yeşilyurtta dualarımız onlarla
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bucaspor zorlu bir rakip ,takımımıza başarılar diliyorum,inşallah bu maçı geçer ve final oynarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    İlk maçtaki gol yemeden avantaj sağlayacak netice almak,ikinci maç gece maçı olacağından takımı ona göre hazırlamak gerekir.Teknik heyet ve futbolcu kardeşlerime muaffak olmalarını temenni ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Haydi aslanlar. Görelim sizi. Malatyaya ikinci sevinci yaşatın. Yüreğimiz sizinle
    0
    0
    Yanıtla