SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediyespor 6 Futbolcu Transfer Etti

0
Güncellendi - 2022-01-05 19:37:33
M.Yeşilyurt Belediyespor 6 Futbolcu Transfer Etti
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü Mustafa Ceviz, transfer çalışmaları kapsamında 6 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını söyledi.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te sürdüren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, cuma günü çalışmalarını noktalayacak. Sezonun ilk yarısında topladığı 23 puanla 10’uncu sırada yer alan turuncu yeşilliler, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak, sezonu Play-off potasının içerisinde yer almak istiyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında 3’ü tecrübeli, 3’ü ise genç olmak üzere 6 oyuncuyu kadrosuna kattı. Turuncu yeşilliler, Iğdır Futbol Kulübü’nden kaleci Oğuzhan Dertli, Çankaya Futbol Kulübü’nden santrafor Hasan Ahmet Sarı, 52 Orduspor Futbol Kulübü’nden sol kanat Mehmet Atik, Hendekspor’dan merkez orta saha oyuncusu Muharrem Efe, Kahramanmaraşspor’dan stoper Sefa Saz ve Altındağspor’dan sap kanat Berk Yiğit Karadağ’ı kadrosuna kattı.

Takımın Malatyalı teknik direktörü Mustafa Ceviz, ikinci yarı için 6 oyuncu transfer ettiklerini belirterek, yeni transferlerin kamp çalışmalarında yer aldığını söyledi. Ceviz, “3’ü tecrübeli, 3’ü de genç olmak üzere 6 oyuncuyu kadromuza kattık. Ankaraspor’un oyuncusu olan ve son olarak Altındağspor’da forma giyen Berk Yiğit Karadağ’ın transferinde bize her türlü kolaylığı sağlayan Mehmet Emin Katipoğlu başkana teşekkür ediyorum” dedi.

Ceviz, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında 2 hazırlık maçı oynadıklarını belirterek, 7 Ocak’ta Antalya kampını tamamlayarak, 9 Ocak’tan itibaren Malatya’da çalışmalarını sürdüreceklerini, 11 Ocak’ta da tam takım halinde Düzcespor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

Tecrübeli teknik adam, kamp çalışmalarında sakatlanan Salih Sarıkaya’nın Ankara’da tedavisinin sürdüğünü de sözlerine ekledi.

malatyahaber.com- Ferdi DURDU

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ (2 yıl önce)
    Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,Malatyamızda spor yarışmaları yapan,ve Malatyamızın adını duyuran tüm kulüplere herkesin yardımcı olması lazım ,En Başta beledemiz yardımcı olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Hemşerimiz Sayın M.Emin Katipoğlu Başkan, şimdi Ankaraspor un Başkanı her zaman,Malatya lının ve Malatyasporun, Yeşilyurt Belediyespor un yanında olmuştur, çok teşekkürler, Allah razı olsun..............Ankaraspor a başarılar...........
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Mustafa hocam size ve takıma güveniyoruz ,yeni Malatya , efsanenin yanına hızla gidiyor ,inşallah sizler playoftan ikinci lige çıkarsınız diyorum ama çıksak ne olacak kulübü bir insana veriyoruz kontrol yok kulübü batırıyor hesap vermeden çekip gidiyor, Sivas, Alanya, Hatay gibi takımlar bir kuruş borçları olmadan bu işi nasıl yürütüyorlar çok basit ortak akılla ,açık ve şeffaf bir şekilde kulübü yönetiyorlar, rastgele transfer yapmıyorlar ayaklarını yorganlarına göre uzatiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla